Клікер з кнопкою і браслетом для дресирування собак

55.00грн.
В наявності
Пристрій для ефективної дресирування собак в будь-якому віці.

Клікер використовується для ефективного дресирування собак та інших тварин, що піддаються дресируванню.
Клікер являє собою мініатюрний пристрій, що генерує звук клацання при натисненні на кнопку. Використовувати клікер можна не тільки професійним дресирувальникам, але і в домашніх умовах, заздалегідь ознайомившись з різноманітними техніками дресирування тварин за допомогою клікера. Інформації про методики і техніки можна знайти у великій кількості в інтернеті. За відгуками досвідчених дресирувальників клікер можна використовувати не тільки для дресирування собак, а й для інших тварин,що піддаються дресируванню.
Корпус клікера має ергономічну форму, виконаний з червоного пластику. Всередині знаходиться металева пластина, яка згинається при натисканні на кнопку і видається звук клацання - кліка. Для зручності носіння клікер комплектується пружинним гумовим браслетом на руку.
Принцип дресирування за допомогою клікера дуже простий:
1) Клікаєте;
2) Чи даєте їжу.
В якості їжі підійдуть невеликі сантиметрові шматочки ковбаси, сиру, м'яса або спеціальні ласощі для собак. Ласощі повинні легко проковтуватися, щоб процес дресирування не гальмувався.
У собаки створюється асоціативний ланцюжок: клік - їжа = ласощі. Собака розуміє: якщо зроблено те, що хотів господар, піде клік, і після нього обов'язково будуть ласощі.

Характеристики:

габарити клікера: 62 х 31 х 22 мм;
вага клікера: 15 г;
колір корпусу: червоний;
колір кнопки і браслета: жовтий.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.