Нашийник для дресирування собак контролю гавкання антигавкіт

300.00грн.
В наявності
Ефективний нашийник для вирішення проблем з контролем гавкоту собаки.

Нашийник Антигавкіт KD663S зупиняє безперервний гавкіт собаки шляхом поступового збільшення інтенсивності впливу звуком і електростатичним розрядом. Рівні сили електричних розрядів управляються за допомогою мікропроцесора, що відрізняє гавкіт вашого вихованця від інших шумів і автоматично забезпечує звукове попередження і вплив електрошоком після кожного гавкоту.
Нашийник має ергономічну форму і не буде заважати руху Вашого вихованця. На прилеглій до шкури собаки стороні нашийника є гвинти на які накручуються електроди з довжиною 9 і 13 мм, в залежності від довжини шерсті собаки. З боків є вушка для протягування ременя нашийника, ремінь проходить так, що собою прикриває кришку відсіку для батареї 4LR44, тим самим запобігаючи її випадкове випадання.
Ремінь нашийника з пластиковою засувкою і двох щілистою пряжкою для регулювання довжини виконаний з високоякісного нейлону.
Принцип роботи:
При першому гавкоті нашийник застосовує короткий попереджувальний ультразвукової сигнал. Якщо собака гавкне протягом наступних тридцяти секунд, то пролунає сигнал більш інтенсивного тону. При подальшому гавкоті, після звукового сигналу інтенсивного тону, почнеться вплив електростатичним розрядом на мінімальному рівні.
При триваючому гавкоті вплив на собаку буде збільшуватися. Збільшення впливу має 7 рівнів прогресивної корекції, збільшується по силі з кожним новим гавкотом. Перші два рівні є завжди тільки попереджувальним сигналом (звук). Якщо собака буде продовжує гавкати, то буде застосовуватися все більш інтенсивний звук і більш потужний електричний розряд, поки Ваш вихованець не припинить гавкати протягом тридцяти секунд і більше. Після періоду тиші тривалістю більше півхвилини, нашийник автоматично повертається до першого рівня корекції «тільки звукове попередження". У тому випадку, якщо сила безперервної стимуляції досягне 7 рівня, для захисту собаки, нашийник перестане працювати на 1 хвилину.
Поєднання попереджувальних звукових сигналів з подальшим електростатичним впливом виробляє у собаки позитивний шаблон поведінки і собака швидко дізнається, що ці неприємні відчуття викликані її власним гавкотом. Якщо собака вже звикла гавкати, то може знадобитися деякий час, щоб позбавити її від цієї поганої звички.
Коли собака забудеться і гавкне знову, то застережливий сигнал нагадає вихованцеві без негайного застосування болючою стимуляції про необхідність дотримуватися тиші. Таким чином, з кожним новим гавкотом собака має можливість вирішити, чи варте збільшення болю звички гавкати. Ця техніка поступового збільшення сили звуку і електричних розрядів є не тільки більш гуманним способом навчання, але і найбільш ефективним засобом у подоланні звички гавкати, ніж звичайні нашийники контролю гавкання.
Нашийник KD663S можна регулювати для настройки датчика чутливості визначення гавкоту, в залежності від розміру собаки і звуків що вона видає. Налаштування чутливості проводитися за допомогою двох кнопок "+" і "-" на корпусі нашийника.

Основные элементы ошейника

Інструкція з експлуатації:
Для установки або заміни джерела живлення зніміть кришку відсіку і встановіть нову батарею, дотримуючись полярності. Неправильна установка батареї може призвести до виходу нашийника з ладу. Одягніть нашийник на шию собаки, розташувавши ресивер знизу і трохи лівіше або правіше трахеї. Пристрій повинен щільно прилягати до шиї собаки. Після надягання нашийника переконайтеся, що електроди знаходяться в безпосередньому контакті зі шкірою вашої собаки. Волосся між електродами і шкірою буде серйозно зменшувати ефект від впливу електростатичним розрядом. При необхідності можна злегка підстригти шерсть собаки, щоб забезпечити прямий контакт електродів і шкіри.

Характеристики:

модель нашийника: KD663S;
живлення нашийника: батарейка 4А76 (4LR44) 6В (в комплект не входить);
габарити нашийника (д х ш х в): 70 х 34 х 30 мм;
довжина нашийника: від 20 до 50 см;
вага нашийника: 89 г;
колір чорний.

Комплектація:

  • нашийник Антигавкіт KD663S;
  • нейлоновий ремінь з засувками і регулятором;
  • 2 пари електродів (9 і 13 мм);
  • перевірочна лампа розряду на контактах;
  • посібник користувача англійською мовою;
  • упаковка.
Призначення Для всіх порід собак
Матеріал Нейлон + пластик
Декорування Однотонні моделі
Тип Електронний ошийник
Колір Чорний
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.