Ошийник електронний для дресирування собак з пультом дистанційного керування 998D

560.00грн.
В наявності
Ошийник 998D з пультом управління для дресирування собак.

Комплект складається з ошийника з боксом, що закріплюється на ньому, в якому знаходиться пристрій впливу на собаку і пульта дистанційного керування у вигляді рації.
Для впливу на собаку використовуються 2 методи: короткочасні електричні імпульси потужністю до 100 ват і вібрація.
Використовується даний комплект для тренування і навчання собак новим командам, для поліпшення виконання знайомих собаці команд, для виправлення небажаної поведінки (зниження агресії, проявів непослуху, гавкання, захоплення небажаних предметів і спроб втечі), для контролю поведінки собаки на великій дистанції.
Сам ошийник виконаний з високоякісного нейлонового ременя з пластиковою засувкою, двох щільною пряжкою для регулювання довжини ошийника і пластикового півкільця для пристібання повідця. Бокс з пристроєм впливу ергономічної форми, на корпусі бокса є паз з фіксаторами для ошийника. З боку, що прилягає до шиї собаки, в боксі є відсік для установки 2-х батарей ААА. Кришка відсіку фіксується 2-мя металевими наконечниками, які в свою чергу є провідниками струму. Наконечники йдуть в комплекті 2-х видів і відрізняються тільки довжиною, 13 мм для довгошерстих собак і 9 мм для короткошерстих собак.
Пульт дистанційного керування має форму рації, передача даних на пристрій впливу йде з радіочастот.
Під час налаштування пульта ДК можна вибрати до 100 рівнів впливу окремо для струму і вібрації.
Живленням пульта ДК є 2 батареї 4LR44, що встановлюються в відсік з кришкою. На тильній частині пульта є кліпса для кріплення на ремені, поясі. Пульт включається відразу після установки батарей, при довгій бездіяльності слід виймати батареї.
Передбачено режим енергоощадження. Блок приймача на ошийнику відключається через 4 хвилини в разі бездіяльності, при будь-якому русі включається знову. Пульт дистанційного керування переходить в режим енергоощадження і вимикається в разі простою більше 20 секунд і повністю вимикається через 2 хвилини.
Для перевірки роботи ошийника потрібно попередньо включити пульт натисканням на кнопку MODE. За допомогою кнопки MODE потрібно вибрати тип впливу: удар струмом, вібрація, звук, індикація. За допомогою гойдалок з правого боку пульта вибрати значення впливу, щоб воно було не нуль (від 1 до 100).
Далі потрібно відкрити кришку боксу нашийника для елементів живлення, дотримуючись полярності встановити дві батарейки типорозміру AAA, після чого прозвучить звуковий сигнал і загориться червоний світлодіод. Протягом декількох секунд після цього потрібно синхронізувати пульт і ошийник натисканням на пульті кнопки Y, після чого прозвучить звуковий сигнал. Подальше натискання кнопки Y викличе безпосередньо вплив.
Якщо Ви вибрали тип впливу удар струмом - ні в якому разі не ставте значення більше 10, коли збираєтеся перевірити на собі силу впливу. Навіть при значенні 1 удар струмом досить чутливий і хворобливий.
Важлива інформація:
Слід враховувати, що, оскільки окремі собаки мають індивідуальний темперамент, немає способу заздалегідь дізнатися, як ваша собака буде реагувати на використання цього продукту. Для забезпечення безпеки вашої собаки, початкове навчання повинно відбуватися з використанням довгого повідця, щоб постійно контролювати ситуацію. Також, слід пам'ятати, що агресивна тварина може напасти на тренера після отримання виправного впливу. Тому, якщо на ваш погляд, собака може бути агресивною або у неї були прецеденти агресивної поведінки, перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з сертифікованим фахівцем з поведінки тварин.

Характеристики:

країна виробник: Китай;
модель: 998D;
кількість рівнів впливу струмом: до 100;
кількість рівнів впливу вібрацією: до 100;
робоча дистанція: до 300 м;
живлення ПДК (передавача): 2 батареї 4LR44 6V;
живлення приймача: 2 батареї ААА;
габарити ПДК (антена) (д х ш х в): 83 (128) х 45 х 26 мм;
габарити приймача (д х ш х в): 70 х 35 х 35 мм;
довжина ошийника: від 20 до 50 см;
вага ПДК без батарей: 45 г;
вага приймача без батарей: 55 г;
колір чорний.

Комплектація:

пульт дистанційного керування;
приймач;
ошийник;
2 батареї ААА;
2 батареї 4LR44;
наконечники 4 шт;
перевіркова лампочка;
інструкція англійською мовою;
упаковка.

Призначення Для всіх порід
Матеріал Нейлон + пластик
Декорування Однотонні моделі
Тип Електронні моделі
Колір Чорний
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.