Бленда вентильована 37мм, метал, Leica, чорна

Снято с продажи
Кругла металева бленда для об'єктивів з різьбленням під світлофільтр 37 мм.

Бленда призначена для об'єктивів фотокамер і відеокамер з різьбленням під світлофільтр 37 мм. Бленда вкручується в об'єктив камери з різьбленням 37 мм, затінюючи його, тим самим запобігає потраплянню зайвого світла в об'єктив. Усуває паразитне засвічення, допомагає зменшити ймовірність появи відблисків, збільшує контраст і якість зображення. Також служить захистом від механічних пошкоджень об'єктива. Пошкодження корпусу бленди збереже об'єктив цілим. Бленда круглої форми виконана з металу, має матову внутрішню поверхню і кругову ребристість по периметру (схожа на різьблення з дрібним кроком).
Щоб не затуляти огляд для паралаксного видошукача (оптична вісь не збігається з оптичною віссю об'єктива) на задній стінці корпусу бленди зроблені 3 поздовжніх отвори. Часто такий тип бленд називається "вентильована".
Кріпиться на об'єктиві за допомогою нарізного сполучення, для чого у бленди є зовнішня різьба діаметром 37 мм. Зовнішня сторона бленди має внутрішнє різьблення 52 мм для установки світлофільтрів або кришки.

Характеристики:

діаметр місця з'єднання з об'єктивом: різьблення 37 мм;
внутрішній діаметр на кінці бленди: різьблення 52 мм;
глибина бленди: 17,7 мм;
габарити бленди (діаметр х висота): 58,8 х 21,6 мм;
вага: 11 г;
матеріал: метал;
колір чорний.

Тип Бленди
Діаметр фільтра 37 мм
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.