OLED дисплей графічний SSD1306 I2C 0.96 ' ' 128x64 Arduino , синьо - жовтий

140.00грн.
Немає в наявності
Рідкокристалічний дисплей OLED з символами синьо - жовтого кольору для Arduino з роздільною здатністю 128 на 64 точок і діагоналлю 0,96 дюйма , працює по шині I2C і SPI .

128x64 IIC I2C OLED графічний дисплей використовується для перетворення сигналів від контролерів, датчиків або інших пристроїв в графічну інформацію. Модуль повністю сумісний з Arduino контролерами і контролерами 51 Series, MSP430 Series, STM32 / 2, CSR IC і т.п. Дисплей зроблений по OLED технології.
Для використання графічного модуля потрібно, перш за все, скачати і встановити бібліотеки для роботи з дисплеєм. Бібліотеки можна скачати тут. Потім потрібно створити або знайти програму для роботи з модулем і записати її в Ваш контролер. Далі потрібно підключити до модуля контролер і живлення. В кінці провести настройку і починати роботу.
Управління графічним модулем здійснюється або від Arduino контролера, або від іншого мікропроцесорного керуючого пристрою через відповідні виводи. 128x64 IIC I2C OLED графічний дисплей, Arduino має один штирьовий роз'єм для підключення дисплея до контролерів.
Роз'єм має 4 контакти, позначених:

  • GND: загальний контакт;
  • VCC: напруга живлення (2,8 - 5,5 В);
  • SCL (Serial Clock);
  • SDA (Serial Data).

Підключення до Arduino UNO:

  • GND підключається до загального контакту;
  • VCC підключається до піну 5V;
  • D1 підключається до цифрового виходу 9;
  • D0 підключається до цифрового виходу 10.

Живлення модуля здійснюється або від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою), або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення батареї). Напруга живлення модуля 2,8 - 5,5 В.

Характеристики:

технологія дисплея: OLED (органічні світлодіоди);
роздільна здатність дисплея: 128 на 64 точок;
колір символів: синьо-жовтий;
діагональ дисплея: 0,96 дюйма;
кут огляду: 160 °;
напруга живлення: 2,8 - 5,5 В;
потужність: 0,08 Вт;
габарити модуля: 27,3 х 27,8 х 3,7 мм;
вага: 4 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.