2.4 РК дисплей 320х240, тачскрін, microSD, Arduino

Снято с продажи
Рідкокристалічний дисплей тачскрін з діагоналлю 2.4 дюйма , екраном 320x240 пікселів з підтримкою 262000 кольорів і слотом для microSD карт , зібраний на контролері SPFD5408 .

Рідкокристалічний дисплей тачскрін використовується для перетворення сигналів від контролерів, датчиків в графічну інформацію і виведення її на екран, для управління графічною інформацією і для запису-читання графічної інформації з microSD карт.
Дисплей повністю сумісний з Arduino Uno.
Для використання 2.4 "TFT LCD Screen Module потрібно на його основі зібрати макет (підключити до контролера, забезпечити живлення, за потребою підключити сигнали датчиків і підключити microSD карту).
2.4 "TFT LCD Screen Module підтримує передачу даних по 8 каналам з чотирма лініями контролю (контакти D5 - D13 і А0 - А3).
Управління 2.4 "TFT LCD Screen Module здійснюється або від Arduino контролера, або від іншого мікропроцесорного керуючого пристрою через відповідні виводи.
Для коректної роботи дисплея потрібно записати в контролер потрібні бібліотеки і спеціальні програми (бібліотека UTFT обов'язкове). Управління безпосередньо зображенням здійснюється за допомогою тачскрін.
2.4 "TFT LCD Screen Module має один 20-піновий інтерфейс для підключення живлення, мікроконтролера і периферійних пристроїв.
Призначення контактів 20-пінового інтерфейсу:
Назначение контактов 20-пинового интерфейса

Живлення 2.4 "TFT LCD Screen Module здійснюється або від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою), або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення, батареї). Напруга живлення модуля 3,3 - 5 В.

Характеристики:

зібраний на контролері: SPFD5408;
рідкокристалічний дисплей: тачскрін з діагоналлю 2.4 дюйма (50х40 мм);
роздільна здатність екрана: 320 x 240 пікселів з підтримкою 262000 кольорів;
сумісність: Arduino UNO, Duemilanove і Diecimila;
несумісний: Arduino Mega;
20-піновий інтерфейс для підключення живлення, мікроконтролера і периферійних пристроїв;
напруга живлення модуля: 3,3 - 5 В;
можлива передача даних по каналах 8 біт і 4 лінії контролю;
має слот для microSD карт;
габарити: 72 х 52 х 13 мм;
вага: 31 г

Схема розміщення елементів і контактів:

Схема размещения элементов и контактов

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.