LCD Keypad Shield модуль Arduino с 1602 РК-дисплеєм

120.00грн.
В наявності
Плата розширення для роботи з LCD дисплеєм в комплекті з рідкокристалічним дисплеєм , 16 - символьним , 2 - рядковим , з підсвічуванням для Arduino .

LCD Keypad Shield модуль використовується для роботи з LCD дисплеями. Він підключається до Arduino контролера і розширює можливості при роботі з дисплеями - дозволяє використовувати і переглядати більше графічної інформації, ніж вміщує робоча зона дисплея, за допомогою передбачених на платі кнопок.
Для використання LCD Keypad Shield модуля потрібно на його основі зібрати макет (підключити до дисплея, контролера, живлення тощо). Потім потрібно створити програму для роботи з пристроєм. В кінці провести настройку і починати роботу.
Управління LCD Keypad Shield модулем здійснюється або від Arduino контролера, або від іншого мікропроцесорного керуючого пристрою через відповідні висновки.
При подачі живлення на плату повинен спалахнути світлодіод PWR.
На платі передбачено 6 кнопок: LEFT, RIGHT, UP, DOWD, SELECT, RESET (кнопка перезавантаження або перезавантаження). На платі присутній змінний резистор, яким здійснюється регулювання контрастності дисплея.
LCD Keypad Shield модуль для Arduino з РК-дисплеєм має декілька інтерфейсів для введення виведення інформації:

  • 4-бітний інтерфейс HD44780 має 16 контактів, позначених: Vss - загальний GND; Vdd - живлення; VO - настройка контрастності; RS - дані і команди; RW - читання і запис; E (Enable) - включення; DB0 - DB7 лінії даних; LEDA - анод підсвічування; LEDK - катод підсвічування.
  • IIC port (Inter-Integrated Circuit) - послідовна шина даних для зв'язку інтегральних схем. Має 4 виведення, позначення контактів: RXD, TXD, GND, VCC.
  • Інтерфейс ICSP (внутрішньосхемне програмування) для підключення програматора і перепрограмування вбудованого мікроконтролера.
  • Колодка живлення має 6 контактів, позначених: RST, 3V, 5V, GND, GND, VIN.
  • Передбачено 6 аналогових входів і 5 виходів, позначених A0 - A5.

Живлення модуля здійснюється або від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою), або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення батареї). Напруга живлення модуля 5 вольт.
Схема підключення дисплея через HD44780 інтерфейс представлена ​​в додаткових зображеннях до опису товару.

Характеристики:

6 кнопок управління: LEFT, RIGHT, UP, DOWD, SELECT, RESET (кнопка перезавантаження або перезавантаження);
інтерфейс ICSP (внутрішньосхемне програмування) для підключення програматора і перепрограмування вбудованого мікроконтролера;
інтерфейс HD44780 сумісний;
інтерфейс IIC (I2C);
6 аналогових входів і 5 виходів;
напруга живлення 5В;
рідкокристалічний дисплей з синім підсвічуванням;
дисплей: 2 рядки по 16 символів;
регулятор контрастності;
підтримка латиниці і кирилиці (з установкою додаткових бібліотек);
розмір дисплея: 65 х 14 мм;
габарити: 80 х 58 х 20 мм;
вага: 54 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.