L9110S драйвер на 2 двигуна, H - міст для Arduino

45.00грн.
В наявності
Модуль для управління двома двигунами постійного струму або 4 - х дротяним двофазним кроковим двигуном ( драйвер ) для Arduino , зібраний на двох мікросхемах L9110S , які працюють за принципом H - моста .

L9110S драйвер на 2 двигуни, H-міст для Arduino використовується для управління двома двигунами постійного струму або 4-х дротяним двофазним кроковим двигуном, а також обмотками реле.
Для використання модуля потрібно на його основі зібрати макет. Потім підключити живлення, мікроконтролер, керовані пристрої і починати роботу. Після подачі живлення повинен спалахнути світлодіод позначений D1. Модуль можна закріпити на плоскій поверхні за допомогою шурупів або болтів. Для цього на платі передбачено чотири отвори.
Управління драйвером здійснюється або від Arduino контролера, або від іншого мікропроцесорного керуючого пристрою за допомогою спеціальних програм. Мікросхеми модуля працюють за принципом H-моста і використовуються для зміни полярності живлення мотора.
L9110S драйвер на 2 двигуни, H-міст для Arduino має два інтерфейси для підключення живлення, мікроконтролера і керованих пристроїв:

  • інтерфейс для підключення керованих пристроїв складається з двох елементів і кожен з них має по 2 контакти-затиски. На платі модуля ці інтерфейси позначені MOTOR A, MOTOR B;
  • інтерфейс для підключення живлення і керуючих сигналів має 6 штирових контактів. Контакти живлення модуля позначені VCC і GND. Контакти для підключення керуючих сигналів від мікроконтролера позначені A - IA, A - IB (для виходу MOTOR A); B - IA, B - IB (для виходу MOTOR B).

Живлення модуля здійснюється або від Arduino контролера, або іншого мікропроцесорного керуючого пристрою, або зовнішнього джерела живлення (блоку живлення, батареї). Напруга живлення 2,5 - 12 В. Споживання струму до 800 мА на кожен канал.

Характеристики:

модуль зібраний на двох мікросхемах L9110S;
мікросхеми L9110S працюють за принципом H-моста;
можливість управління двома двигунами постійного струму або чотирьох провідним двофазним кроковим двигуном, а також обмотками реле;
напруга живлення модуля: 2,5 - 12 В;
споживання струму: до 800 мА на кожен канал;
розміри (Д х Ш х В): 30 х 24 х 15 мм;
вага: 6 г

Вид Плати
Призначення Універсальні
Додаткові характеристики можливість управління двома двигунами постійного струму або чотирьох провідним двофазним кроковим двигуном, а також обмотками реле ;
напруга живлення модуля : 2,5 - 12 В ;
споживання струму : до 800 мА на кожен канал
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.