ШІМ регулятор швидкості мотора DC 6-28В 3А

85.00грн.
В наявності
Високоефективний регулятор швидкості мотора постійного струму або яскравості світла невеликої лампочки , потужністю до 80 Вт.

Широтно-імпульсний модулятор (ШІМ) можна використовувати в якості керуючого швидкістю моторів пристрою або ефективного регулятора яскравості світла для невеликих лампочок.
В такому випадку пристрій виконаний на компактній друкованій платі, для підключення вхідного і вихідного живлення використовується 4 гнізда з гвинтовими зажимами, регулювання роботи ШІМ виробляється потенціометром, для охолодження мікросхем встановлений радіатор. На платі присутній світлодіод червоного кольору, який сигналізує про подачу струму на вхід регулятора.
В ході роботи ШІМ генерує прямокутні імпульси зі змінною шпаруватістю, яка змінюється від 1 і до 100 відсотків (від повної зупинки до максимальної швидкості у випадку з мотором). Для цих цілей також використовуються резистивні регулятори живлення, але вони значно програють ШІМ в ККД. З переваг даного регулятора також можна виділити високий крутний момент і низьке тепловиділення.

Характеристики:

назва: ШІМ регулятор швидкості мотора DC 6-28В 3А;
робоча напруга: 6-28 В (DC);
максимальна потужність: 80 Вт;
максимальний струм: 3 А;
робочий цикл ШІМ: 1-100 \%;
система охолодження: пасивна (радіатор);
розмір: 50x32x16 мм (без урахування ручки потенціометра);
довжина ручки потенціометра: 20 мм;
вага: 18 г

Додаткові характеристики робоча напруга : 6-28 В ( DC ) ;
максимальна потужність : 80 Вт ;
максимальний струм : 3 А ;
робочий цикл ШІМ : 0-100 %
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.