Arduino Nano V3.0 AVR ATmega328 P-20AU плата CH340

160.00грн.
В наявності
Контролер Arduino Nano V3.0 AVR ATmega328P - 20AU зібраний на мікроконтролері ATmega328P - 20AU, призначений для програмування нескладних проектів на мікроконтролерах.

Контролер призначений для програмування автономних мікропроцесорних об'єктів або може підключатися до програмного забезпечення, що виконується на комп'ютері (наприклад, Adobe Flash, Processing, Max/MSP, Pure Data, SuperCollider).
Має невеликі розміри і може використовуватися в лабораторних роботах. Плата поставляється в розібраному вигляді, потрібно встановити ніжки контактів і припаяти їх.
Для використання контролера потрібно підключити його через USB - miniUSB кабель (не входить в комплект поставки) до USB порту комп'ютера. Альтернативою може послужити підключення зовнішнього блоку живлення або батареї. Після подачі живлення на контролері повинен загорітися синій світлодіод, що сигналізує про включення і мерехтіти білий, а на комп'ютері відобразиться підключення нового зовнішнього обладнання. Драйверів встановлювати не треба, бо в контролер вшитий завантажувач з драйвером USB COM. Далі встановіть програмне забезпечення Arduino. Через доступні входи-виходи підключіть програмований пристрій і починайте роботу.
Управління контролером здійснюється за допомогою спеціального програмного забезпечення Arduino.
Мікроконтролер ATmega328P-20AU поставляється з записаним завантажувачем, що полегшує запис нових програм без використання зовнішніх програматорів. Також є можливість не використовувати стандартний завантажувач і запрограмувати мікроконтролер через висновки ICSP (внутрішньосхемне програмування). На платі контролера знаходиться кнопка перезавантаження або перезавантаження RESET.
Вбудований мікроконтролер має 14 цифрових вводів-виводів.
Контролер має можливість підключення послідовної шини, висновки 0 і 1, відповідно Rx, Tx (емулятор RS232).
Зовнішнє переривання: висновок 2 і висновок 3.
Широтно-імпульсна модуляція виводи 3, 5, 6, 9, 10, і 11. Будь-який з виводів забезпечує ШІМ з роздільною здатністю 8 біт.
Serial Peripheral Interface (SPI) - вивід 12 (MISO), вивід 11 (MOSI), вивід 13 (SCK), вивід 10 (SS). За допомогою даних виводів здійснюється зв'язок SPI, яка, хоча і підтримується апаратною частиною, не включена в мову Arduino. Вбудований світлодіод, підключений до цифрового виводу 13, Якщо значення на виведення має високий потенціал, то світлодіод горить.
Інтерфейс I2C (IIC) Inter-Integrated Circuit: вивід 4 (SDA) вивід 5 (SCL). За допомогою виводів здійснюється зв'язок IIC (TWI).
Також на контролері встановлено 8 аналогових входів позначених А0 - А7, кожен роздільною здатністю 10 біт (тобто може приймати 1024 різних значення).
Вивід AREF - опорна напруга для аналогових входів.
Вивід Reset - низький рівень сигналу на виводі перезавантажує мікроконтролер. Зазвичай застосовується для підключення кнопки перезавантаження на платі розширення, що закриває доступ до кнопки на самій платі Arduino.
Передбачений інтерфейс ICSP (внутрішньосхемне програмування) для підключення програматора і перепрограмування вбудованого мікроконтролера.
Робота контролера передбачена при живленні плати 5 В. Arduino Nano може отримувати живлення через USB, або від нерегульованого 6 - 20В (висновок 30), або регульованого 5 В (вивід 27) зовнішнього джерела живлення. Автоматично вибирається джерело з найвищою напругою. При роботі від зовнішнього джерела буде відсутня напруга 3,3 В. При цьому світлодіоди RX і TX блимають тільки при наявності сигналу високого рівня на виводах 0 і 1.
Роз'єми живлення:

  • VIN - вхід використовується для подачі живлення від зовнішнього джерела;
  • 5V - регульований джерело напруги, що використовується для живлення мікроконтролера і компонентів на платі;
  • 3.3V - напруга на виводі 3,3 В, що генерується вбудованим регулятором на платі. Максимальне споживання струму 50 мА;
  • GND - виводи заземлення.

Призначення контактів контролера Arduino Nano V3.0:

Характеристики:

модель : Arduino Nano V3.0 AVR ATmega328P - 20AU ;
мікроконтролер ATmega328P - 20AU ;
робоча напруга : 5 В ;
вхідна напруга ( рекомендований) : 7 - 11 В ;
вхідна напруга ( гранична ) : 6 - 20 В ;
цифрові входи/виходи : 14 ( 6 з яких можуть використовуватися як виходи ШІМ ) ;
аналогові входи : 8 шт ;
постійний струм через вхід/вихід : 40 мА ;
постійний струм для виведення 3,3 В : 50 мА ;
флеш - пам'ять : 32 Кб ( ATmega328P - 20AU ) з яких 2 КБ використовуються для завантажувача ;
ОЗУ : 2 Кб;
EEPROM : 1 Кб ;
тактова частота : 16 МГц ;
габаритні розміри : 45 x 18 х 18 мм .
вага контролера : 7 г


 

Вид Контролери
Додаткові характеристики вхідна напруга ( рекомендований) : 7 - 11 В ;
цифрові входи/виходи : 14 ;
аналогові входи : 8 шт ;
флеш - пам'ять : 32 Кб ;
ОЗУ : 2 Кб;
тактова частота : 16 МГц
Розміри 45 x 18 x 18 мм
Вага 7 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.