Міні конвертер адаптер RS232 - TTL MAX3232 Arduino

Снято с продажи
Міні конвертер сигналів RS232 в сигнали TTL , зібраний на мікросхемі MAX3232 для Arduino .

Міні конвертер адаптер RS232 - TTL MAX3232 Arduino використовується для програмування мікросхем і мікроконтролерів, що підтримують рівні сигналів TTL (0 - 5В). Практичне застосування - прошивка різних пристроїв на мікроконтролерах.
Міні конвертер адаптер RS232 - TTL MAX3232 - це плата без корпуса і провідників, складається з друкованої плати з мікросхемою і клемами. На зворотному боці друкованої плати позначений напрям перетворення і відповідні клеми для підключення сигналів. Підключення конвертера до пристроїв здійснюється вручну, за допомогою пайки.
Для використання RS232 - TTL конвертера, перш за все, потрібно за допомогою пайки підключити його до пристрою з вихідними сигналами RS232 (RX, TX, «+», «-»). Потім із зворотного боку за допомогою пайки підключити пристрій (мікросхему, мікроконтролер, тощо) з вхідним сигналом TTL рівня (RX, TX, «+», «-»). Потім на комп'ютер потрібно записати спеціальні програми для роботи з конвертером і підключається до нього пристроєм.
Управління конвертером здійснюється через інтерфейс RS232 за допомогою спеціальних програм.
Міні конвертер адаптер RS232 - TTL MAX3232 Arduino має два ряди клем для підключення до інтерфейсу RS232 і для підключення програмованих пристроїв:

  • для підключення пристрою до інтерфейсу RS232 використовується 4 клеми RX - прийом даних, TX - передача даних, «-» - загальний контакт, «+» - живлення конвертера;
  • для підключення програмованих пристроїв використовується 4 клеми. Позначення контактів: «+» - живлення пристроїв, що працюють з рівнями сигналів TTL (3,3 - 5В); RX - прийом даних; TX - передача даних; «-» - загальний контакт.

Живлення конвертера може здійснюватися від пристрою з вихідними сигналами RS232 або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення, батареї). Напруга живлення конвертера 3 - 5 В.

Характеристики:

конвертер зібраний на мікросхемі: MAX3232;
підтримується операційними системами: Win7/Vista/XP/2000/ME/98;
напруга живлення: 3 - 5 В;
оптимальне напруга живлення: 3,4 - 5,1 В;
споживаний струм: 2 мА;
фізичні розміри: 15,9 х 9,4 мм;
робоча температура: -40 ° C - + 85 ° C.

Вид Контролери
Додаткові характеристики напруга живлення : 3 - 5 В ;
оптимальне напруга живлення : 3,4 - 5,1 В ;
споживаний струм : 2 мА ;
робоча температура : -40 ° C - + 85 ° C
Розміри 16 x 9 мм
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.