Підвищувальний конвертер струму XL6009E1 , аналог LM2577

40.00грн.
В наявності
Конвертер, який збільшує вхідну напругу постійного струму з регулятором вихідної напруги, зібраний на чіпі XLSEMI XL6009E1 .

Іноді потрібно отримати високу напругу з низького, наприклад, для високовольтного програматора, що живиться від 5 В USB, зробити, наприклад, 12 В.
Як бути? Для цього існують схеми-перетворення і спеціалізовані мікросхеми, що дозволяють вирішити цю задачу.
Підвищувальний конвертер постійної напруги використовується для посилення вхідної напруги в ланцюзі. Його можна використовувати в нескладних проектах на мікроконтролерах.
У використанні перетворювач досить простий. Необхідно підключити джерело напруження до входів конвертера, потім підключити потрібний пристрій до виходів і подати живлення. Після настройки перетворювача можна приступати до роботи. Управління конвертера здійснюється за допомогою налаштувального резистора, який знаходитися на корпусі пристрою. Завдяки йому можна змінювати значення вихідної напруги.
Для підключення вхідної напруги конвертер має дві клеми, до яких, за допомогою пайки, приєднується джерело вхідної напруги. Позначення клем IN +, IN-.
Для підключення пристроїв до виходу конвертера передбачено дві клеми, до яких, за допомогою пайки, приєднується споживач вихідної напруги. Позначення контактів OUT +, OUT-.
Переваги XL6009Е1 в порівнянні з LM2577: вбудований польовий транзистор (замість біполярного у LM), частота перетворення 400 кГц (замість 52 кГц у LM), наявність частотної компенсації (оптимізація під напругу живлення і струм навантаження), максимальний струм 4 А (в LM2577 - 3 А).
Так само на платі присутні два монтажних отвори для закріплення плати.

Характеристики:

вхідна напруга: 3-32 В;
вихідна напруга: 5-35 В;
максимальний струм: 4 А;
частота перетворення: до 400 кГц;
ККД: до 94%;
розміри (Д х Ш х В): 43 х 20 х 10 мм;
вага: 10 г.

Вид Модулі
Додаткові характеристики вхідна напруга : 3-32 В ;
вихідна напруга : 5-35 В ;
максимальний струм : 4 А ;
частота перетворення : до 400 кГц ;
ККД : до 94 %
Розміри 43 x 20 x 10 мм
Вага 10 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.