USB CP2104 CP2102 - UART TTL 6pin адаптер, Arduino

240.00грн.
В наявності
Конвертер сигналів від USB в сигнали TTL ( перетворення даних , які передаються по паралельній шині в дані , які передаються по послідовній шині , для передачі по одній провідній цифровій лінії ) , модель CNT - 003 .

USB - UART конвертер використовується для програмування мікросхем і мікроконтролерів, що підтримують рівні сигналів TTL (0 - 5В). Практичне застосування: прошивка різних пристроїв на мікроконтролерах, заміна інтерфейсу RS232, заміна інтерфейсу RS485, підключення до комп'ютера персональних електронних пристроїв.
Для використання USB - UART конвертера потрібно підключити його до USB порту комп'ютера, після чого конвертер визначиться як CP2104 USB to UART Bridge Controller. Також повинен спалахнути червоний світлодіод. Після цього ваша операційна система почне пошук і установку драйверів для конвертера. Якщо операційна система не змогла встановити драйвера, це потрібно зробити самостійно, попередньо скачавши їх тут.
Потім на комп'ютер потрібно записати спеціальні програми для роботи з конвертером і підключеного до нього пристроєм. Потім підключити до висновків конвертера пристрій, який потрібно програмувати, і починати роботу. Конвертер має провід довжиною 20 см, що може дозволити програмувати пристрою, які знаходяться у важкодоступних місцях.
USB - UART конвертер має роз'єми інтерфейси і клеми для підключення до комп'ютера і для підключення програмованих пристроїв:

  • Щоб підключити пристрій до комп'ютера використовується стандартний USB інтерфейс. Обмін даними між комп'ютером і конвертером буде проходити за специфікацією USB 2.0;
  • для підключення програмованих пристроїв використовується 6-піновий штирьовий роз'єм і можуть використовуватися клеми, які є на корпусі конвертера.

Позначення і призначення контактів:

Обозначение и назначение контактов

Живлення конвертера здійснюється від USB порту комп'ютера напругою в 5 В.

Характеристики:

модель : CNT - 003 ;
мікросхема : виробника Silicon Labs SIL 2104 ;
буфер обміну : 576 байт ;
підтримується операційними системами : Windows 7/Vista/XP/Server 2003/2000 , Mac OS - X , Linux ;
інтерфейс підключення до комп'ютера : USB 2.0 ;
напруга живлення : 5В ( від USB порту комп'ютера ) ;
кабель : 5 провідникової кабель з коннекторами типу BLS - 1 ;
робоча температура : -40 ° С до + 85 ° С ;
розміри : 52 х 17 х 6 мм ;
вага : 7 г

Даташит

Вид Модулі
Додаткові характеристики буфер обміну : 576 байт ;
інтерфейс підключення до комп'ютера : USB 2.0 ;
напруга живлення : 5В ( від USB порту комп'ютера ) ;
кабель : 5 провідникової кабель з коннекторами типу BLS - 1 ;
робоча температура : -40 ° С до + 85 ° С
Розміри 52 x 17 x 6 мм
Вага 7 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.