Макетна плата на 170 точок для Arduino

Снято с продажи
Безпайкова макетна плата на 170 контактів - це готова плата, зручна для створення макетів без пайки і сумісна з Arduino контролерами.

Макетна плата на 170 точок для Arduino призначена для реалізації проектів, які вимагають створення макетів. Її можна підключити безпосередньо до Arduino контролера. Плату можна використовувати для фіксації компонентів макета без пайки. За допомогою плати процес створення макета помітно спрощується і прискорюється.
Для використання макетної плати її потрібно зафіксувати на плоскій поверхні. Для цього потрібно зняти з задньої частини плати захисний шар клейкої поверхні і закріпити плату. Коли плата зафіксована, можна починати збирати макет за допомогою установки в гнізда-контакти компонентів. Установка компонентів макета здійснюється без пайки. Коли макет готовий, його можна підключити до Arduino контролера або до самостійно виготовленого керуючого мікропроцесорного пристрою і починати роботу з макетом.
Управління платою здійснюється за допомогою Arduino контролера або самостійно виготовленого керуючого мікропроцесорного пристрою.
Макетна плата складається з 170 контактів. В середині макетної плати розташовані, з кожного боку 17 груп по 5 з'єднаних, горизонтально, між собою контактів.
Живлення макетної плати може здійснюватися як з контролера, так і від зовнішніх джерел живлення (блоків живлення, батарей).

Характеристики:

всього гнізд-контактів: 170;
матеріал контактів: фосфорна бронза нанесена на сплав нікелю;
матеріал плати: ABS пластик;
максимально допустима напруга: 300В;
максимально допустимий струм: 3 - 5А;
габарити плати: 45,4 х 34,4 х 9,3 мм;
вага плати: 14 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.