Набір: майданчик з 6 макетними платами на 25 точок

Снято с продажи
Набір з 6 різнокольорових макетних плат у вигляді детальок конструктора LEGO і майданчики для їх об'єднання.

Дані макетки на 25 точок є найменшими серед доступних на ринку плат. Вони призначені для конструювання електричних схем в різних проектах без використання паяльника. Радіодеталі і провідники просто встановлюються в уже заготовлені на платі отвори з контактами, таким чином збірка займає мінімум часу, а при виявленні помилок підключення їх можна швидко і легко виправити. Завдяки малим розмірам плат такого формфактора вони можуть стати в пригоді для побудови міні-роботів або інших компактних проектів на базі Arduino. Кожна плата складається з матриці контактів 5 х 5, зі стандартною відстанню між ними 2.54 мм. Всі 6 плат мають різні кольори: жовтий, чорний, салатовий, зелений, білий, червоний і синій для полегшення складання проектів.
У комплекті з макетної платі йде велика пластикова майданчик для об'єднання макетних плат. Розміри майданчика дозволяють встановити на неї до 36 макетних плат одночасно, цього буде достатньо практично для будь-якого проекту.

Характеристики:

кількість макетних плат: 6 шт;
кількість майданчиків: 1 шт;
кількість контактів на макетної платі: 25;
колір плат: жовтий, чорний, зелений, білий, червоний, синій;
колір майданчики: помаранчевий;
розміри плати: 15х20х12 мм;
розміри майданчика: 132х92х8 мм
вага плати: 3 г;
вага набору: 56 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.