PCB 5х7 см двостороння друкована плата

Снято с продажи
Двостороння друкована плата розміром 5 x 7 см для з'єднання електронних компонентів макета за допомогою пайки.

PCB 5х7 см двостороння друкована плата використовується для електричного і (або) механічного з'єднання електронних компонентів за допомогою пайки. Плата призначена для реалізації проектів, які вимагають створення макетів (в т.ч. в нескладних проектах на мікроконтролерах Arduino).
Для використання друкованої плати її потрібно зафіксувати на плоскій поверхні. Для цього по кутах плати є чотири отвори під кріплення. Коли плата зафіксована, можна починати збирати макет. Електронні компоненти встановлюються на плату за допомогою пайки. Друкована плата складається з 432 монтажних отворів і 64 контактних майданчиків (по 32 на кожну сторону плати). Монтажні отвори наскрізні і їх паяльна маска продубльована з обох сторін плати. Друкована плата не має свого провідного малюнка, тому всі компоненти потрібно буде з'єднувати між собою зовнішніми провідниками. Для спрощення макетування рядки і стовпці контактів мають буквено-цифрові позначення. Коли макет готовий його можна підключити до Arduino контролера або до самостійно виготовленого керуючого мікропроцесорного пристрою і починати роботу з макетом.

Характеристики:

двостороння друкована плата;
відстань між отворами: 2,54 мм;
монтажних отворів: 432;
контактних майданчиків: 64 (по 32 на кожну сторону плати);
рядки і стовпці контактів мають буквено-цифрові позначення;
розміри (Д х Ш х В): 70 х 50 х 1,5 мм;
вага: 10 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.