24 - біт АЦП HX711 для тензодатчиків, ваг, Arduino

45.00грн.
В наявності
24-бітний аналогово-цифровий перетворювач з підсилювачем, зібраний на мікросхемі HX711 для тензодатчиків у вагах.

24-біт АЦП HX711 для тензодатчиків, ваг, Arduino може використовуватися в нескладних проектах на мікроконтролерах, де потрібно точно знімати показання з тензодатчиків. Практичне застосування: створення побутових ваг, вимір сили на сервоприводах в 3D принтерах.
АЦП HX711 поставляється в розібраному вигляді: штирові роз'єми 2,54 мм не припаяні до плати. Якщо є потреба в штирьових роз'ємах, їх потрібно з'єднати з платою за допомогою пайки. Якщо такої потреби немає, можна монтувати лінії зв'язку прямо до клем. Потім потрібно підключити АЦП HX711 до тензодатчиків (бруківка схема), до Arduino контролера (іншого керуючого мікропроцесорного пристрою) і подати живлення.
АЦП HX711 має два роз'єми для підключення до тензодатчиків, для підключення до контролера і для подачі живлення:
роз'єм, позначений на платі J1, використовується для підключення тензодатчиків. Позначення контактів: E +, E- (живлення тензодатчиків); A-, A + (канал A); B-, B + (канал B);
роз'єм, позначений на платі JP2, використовується для підключення до контролера і для подачі живлення. Позначення контактів: VCC (напруга живлення), GND (загальний контакт), DT (дані), SCK (частота) - інтерфейс IIC (I2C).
Схема АЦП HX711:
Схема АЦП HX711

Канал A може бути запрограмований на коефіцієнт посилення 64 або 128 (в залежності від партії), канал B має фіксований коефіцієнт посилення 32.
АЦП HX711 може живитися як від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою), так і від зовнішнього джерела живлення. Напруга живлення 2,6 - 5,5 вольт постійного струму.

Характеристики:

модель: HX711;
АЦП зібраний на мікросхемі: HX711;
розрядність АЦП: 24-біт;
коефіцієнт посилення каналу A: 64 або 128 (в залежності від партії);
коефіцієнт посилення каналу B: 32;
швидкість вимірювань: 10 вимірювань в секунду (Гц) або 80 вимірювань в секунду (Гц);
напруга живлення: 2,6 - 5,5 В;
споживаний струм: <10 мА;
диференціальне вхідна напруга: ± 40мВ;
розміри: 38 х 21 х 10 мм;
вага: 3 г

Даташит.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.