Модуль читання запису MicroSD TF картридер , Arduino

35.00грн.
Немає в наявності
Модуль для підключення карт пам'яті (картридер) типу MicroSD TF (Trans Flash) з функціями читання і запису для Arduino.

Модуль читання записи MicroSD TF використовується для підключення карт пам'яті (записи, читання і зберігання даних) в проектах на мікроконтролерах.
Для використання модуля потрібно підключити його до Arduino контролера або іншому керуючому мікропроцесорній пристрою. Найбільш зручно підключення до плати розширення, де є спеціально виділений інтерфейс. Коли макет буде готовий в слот модуля потрібно підключити карту пам'яті і починати роботу.
Управління модулем здійснюється або з Arduino контролера, або іншого керуючого мікропроцесорного пристрою.
Модуль читання записи MicroSD TF має універсальний 6-піновий інтерфейс для підключення до контролера. 2 Піна використовується для запису, інші 2 для читання інформації. Позначення виводів GND, VCC, CS, MOSI, SCK, MISO. Підключення до Arduino здійснюється відповідно:

Живлення може здійснюватися або від Arduino контролера, або від іншого керуючого мікропроцесорного пристрою, або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення батареї) . Модуль може працювати при напрузі 3,3 В або 5В .

Характеристики:

підтримка карт MicroSD TF ;
можливість читання і запису ;
сумісний інтерфейс для підключення до плат розширення ;
поставка в антистатичній упаковці ;
робоча напруга живлення 3,3 В або 5В ;
вага 5 г

 

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.