Модуль ІЧ управління HX1838 з пультом для Arduino

55.00грн.
В наявності
Модуль для дистанційного керування пристроями модель HX1838 з пультом дистанційного керування і приймачем інфрачервоного випромінювання VS1833B для Arduino.

Модуль ІЧ управління HX1838 з пультом для Arduino використовується для управління різними пристроями на мікроконтролерах або мікропроцесорними пристроями на відстані (наприклад, Arduino контролери, аудіо- відеотехніка, системи безпеки і т.п.).
Для використання модуля ІЧ управління HX1838 з пультом для Arduino потрібно встановити в пульт дистанційного керування батарейку типорозміру CR2025 (в комплект не входить). На задній кришці пульта зображено, як потрібно встановити батарейку. Потім потрібно встановити на плату інфрачервоний приймач VS1833B. Для цього на платі є спеціальний роз'єм з 3 отворами. датчик потрібно встановити до упору, чутливим елементом назовні. Після цього в контролер пристрою, яким потрібно керувати, потрібно записати спеціальні програми для роботи з модулем. Коли модуль зібраний, потрібно підключити його до контролера або іншому мікропроцесорній пристрою, яким потрібно керувати. Підключення здійснюються за допомогою 3-х провідникового кабелю з конекторами типу «мама» на кінці на кожен провідник під штирові контакти з відстанню між контактами 2,54 мм. Конектори типу «мама" не з'єднані між собою в один конектор, що дає свободу їх переміщення. На платі модуля є червоний світлодіод, який горить, коли на плату подається напруга живлення.
Модуль ІК управління HX1838 з пультом для Arduino має один 3-х контактний інтерфейс, повторений на платі три рази, тобто підключення модуля до контролера і живленню може проводитися до будь-якого з них. Все повторення інтерфейсу з'єднані між собою, з чого випливає, що модуль може керувати трьома пристроями одночасно, але на всі пристрої буде подаватися однаковий сигнал. Позначення контактів VCC (напруга живлення), GND (загальний контакт), IN (цифровий вихідний сигнал на контролер).
Живлення модуля здійснюється або від Arduino контролера, або від іншого керуючого мікропроцесорного пристрою, або зовнішнього джерела живлення (блоку живлення, батареї). Напруга живлення модуля 3,3 - 5 В.

Характеристики:

модель HX1838;
датчик модуля: приймач інфрачервоного випромінювання VS1833B;
пульт дистанційного керування з 21 кнопкою;
типорозмір батарейки для пульта дистанційного керування: CR2025 (в комплект не входить);
дистанція приймання: до 8 м (залежить від зовнішніх факторів);
можливість підключення до трьох пристроїв;
індикація живлення;
цифровий вихідний сигнал;
напруга живлення: 3,3 - 5 В;
довжина кабелю для з'єднання з контролерами; 20 см;
розмір плати модуля в зібраному вигляді (Д х Ш х В): 24 х 16 х 33 мм;
розмір пульта дистанційного керування (Д х Ш х В): 87 х 40 х 7 мм;
вага комплекту 15 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.