Модуль живлення MB102 3.3V 5V для плат Arduino

55.00грн.
Немає в наявності
Стабілізатор вхідної напруги від зовнішніх джерел живлення модель MB102 для плат Arduino.

Модуль живлення MB102 3.3V 5V використовується для стабілізації вхідної напруги від зовнішніх джерел живлення і подачі його для плат Arduino. За замовчуванням, модуль використовується для подачі стабілізованої напруги на макетні плати Arduino. Є можливість підключення до двох макетних плат.
Для використання модуля живлення потрібно підключити до нього зовнішнє джерело живлення з напругою 6,5 - 9В постійного струму. Модуль має гніздо під штекер 5.5 x 2.1 мм. Далі потрібно зробити налаштування бажаної вихідної напруги за допомогою джемперів. Після цього потрібно підключити до модуля, за потребою, одну або дві макетних плати. Також можна підключити до чотирьох периферійних пристроїв: два з напругою 3,3 В і два з напругою 5В або зовнішній пристрій з живленням 5В від USB порту. Потім на модуль живлення потрібно подати напругу або від комп'ютера, або від зовнішнього джерела живлення і натиснути кнопку включення. Після натискання кнопки на корпусі повинен горіти зелений світлодіод.
Приклад підключення до макетної плати:
Пример подключения к макетной плате

Модуль живлення управляється за допомогою двох перемичок і кнопки включення. У перемичок є 3 позиції 5V, OFF, 3V3 відповідно - напруга 5В, вимкнено, напруга 3,3 В.
Модуль живлення MB102 3.3V 5V має 4 роз'єми:
гніздо для підключення зовнішнього джерела живлення (мережевого адаптера) під штекер 5.5 x 2.1 мм;
гніздо USB тип A для живлення периферійних пристроїв;
колодка для підключення зовнішніх пристроїв має 8 висновків, позначення висновків 3.3V 2шт., 5V 2шт., GND 4 шт.
чотири пари контактів, позначених "+" і "-" для підключення до макетних плат.
Живлення модуля здійснюється від зовнішнього джерела живлення (мережевого адаптера) з напругою 6,5 - 9В постійного струму і штекером 5.5 x 2.1 мм. При подачі нижчого вхідної напруги (нижче 6,5В) значення вихідного напруги буде нижче заявленого. Максимальне навантаження для модуля становить 700мА.

Характеристики:

вхідна напруга: 6,5 - 9В (мережевий адаптер);
вихідна напруга: 3,3 В і 5В;
вихідний струм: 700 мА;
світлодіодний індикатор живлення;
розміри: 53 х 32 х 24 мм;
вага: 13 г

Даташит.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.