IIC IIC I2C Plata TWI SP I інтерфейс, модуль Arduino

35.00грн.
В наявності
Модуль LCM1602 IIC з потенціометром, зібраний на мікросхемі PCF8574T для Arduino.

Модуль IIC, I2C, TWI SPI використовується для роботи з 1602 РК дисплеєм через інтерфейс IIC. Оскільки ресурсу контактів після підключення ряду модулів на контролері Arduino часто стає недостатньо, виникає необхідність в їх економії, наприклад, за допомогою цього модуля.
З його допомогою можна реалізувати передачу на дисплей всього по двом контактам (SDA, SCL).
Для використання датчика потрібно зібрати на його основі макет (підключити живлення, підключити до контролера, підключити до дисплея). Потім потрібно записати в контролер спеціальну бібліотеку для роботи з LCD дисплеєм, створити програму для роботи з пристроєм. В кінці провести настройку і починати роботу. На платі модуля є світлодіод POWER він світитися, коли на модуль підключений до джерела живлення. Також на платі є джемпер LED, який включає і вимикає дисплей.
Управління модулем IIC, I2C, TWI SPI здійснюється від Arduino контролерів або інших керуючих мікропроцесорних пристроїв за допомогою спеціальних програм. На платі модуля є потенціометр, з його допомогою можна змінювати контрастність дисплея.
Модуль IIC, I2C, TWI SPI має 3 інтерфейсу для підключення до мікроконтролеру, живленню та LCD дисплею:

  • для підключення модуля до дисплея використовується 16-контактний штирьовий інтерфейс HD44780;
  • для підключення модуля до мікроконтролера і живленню використовується 4-контактний штирьовий інтерфейс. Позначення контактів GND - загальний контакт; VCC - напруга живлення; SDA і SCL інтерфейс IIC (Inter-Integrated Circuit);
  • на платі модуля є три контакту вибору адреси позначених A0, A1, A2.

Живлення модуля здійснюється або від Arduino контролера (іншого мікропроцесорного керуючого пристрою), або від зовнішнього джерела живлення (блоку живлення батареї). Напруга живлення модуля 5В.

Характеристики:

модуль LCM1602 IIC;
модуль зібраний на мікросхемі: PCF8574T;
напруга живлення: 5В;
інтерфейс IIC;
три контакту вибору адреси, позначених: A0, A1, A2;
інтерфейс HD44780;
настройка контрастності за допомогою потенціометра;
габарити модуля: 53,5 х 19,1 х 15,4 мм;
вага модуля: 5 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.