USB навантаження зі свічом 1А 2А, навантажувальний резистор для тестера

55.00грн.
Немає в наявності
USB емулятор навантаження з перемикачем навантаження 1 А або 2 А.

USB навантажувальний резистор, навантаження зі свіч 1А/2А може використовуватися для тестування адаптерів живлення різних пристроїв: телефонів, смартфонів, планшетів, павербанків, акумуляторних батарей тощо
USB навантажувальний резистор, навантаження зі свіч 1А/2А складається з двох резисторів з опором 5,1 Ом, штекера USB типу A, двоколірного світлодіода, перемикача.
Обов'язковою умовою для використання USB емулятора навантаження є присутність в тестованому пристрої USB порту типу A. Для використання USB емулятора навантаження, спочатку переведіть перемикач в положення 1А. Потім підключіть емулятор навантаження до USB порту тестованого пристрою. Якщо струм навантаження в 1 ампер витримується, то двоколірний світлодіод буде горіти червоним кольором. Якщо Ви впевнені, що тестований пристрій живиться струм навантаження 2 ампери, то переведіть перемикач емулятора навантаження в положення 2А. Якщо струм навантаження в 2 ампери витримується, то двоколірний світлодіод буде горіти зеленим кольором.
Будьте уважні при роботі з емулятором навантаження, тому що занадто великий струм навантаження може вивести з ладу тестований пристрій.
При роботі емулятора навантаження резистори сильно і швидко гріються: при навантаженні 2 ампери за одну хвилину резистори розігріваються до 100 ° C. Щоб уникнути опіків і виходу з ладу емулятора навантаження проводите короткострокові тести або використовуйте радіатори.
USB навантажувальний резистор, навантаження зі свіч 1А / 2А для більшої наочності дуже зручно використовувати з різними USB тестерами струму.

Характеристики:

опір забезпечує навантаження: 1 або 2 ампера;
напруга живлення: 5 В;
номінальна потужність: 5 або 10 Вт;
тип резисторів: постійні керамічні;
розміри: 74 х 17 х 10 мм;
вага: 14 г

Тип Аксесуари
Додаткові характеристики опір забезпечує навантаження : 1 або 2 ампери ;
напруга живлення : 5 В ;
номінальна потужність : 5 або 10 Вт ;
тип резисторів : постійні керамічні
Розміри 74 х 17 х 10 мм
Вага 14 г
Країна-виробник товару Китай
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.