Плата розширення Nano Shield для Arduino Nano v3.0

Снято с продажи
Плата розширення для мікроконтролера Arduino Nano 3.0 .

Для побудови проектів на базі плати Arduino Nano v3.0 може знадобиться велика кількість входів і виходів для підключення периферійних пристроїв, в таких випадках на допомогу може прийти плата розширення Nano Shield.
Вона призначена для установки Arduino Nano v3.0 (на базі мікроконтролера ATmega328). Всі роз'єми для підключення аналогових і цифрових датчиків, порти UART, I2C зручно розведені на платі.
Для використання Nano Shield не потрібно ніяких додаткових пристроїв, просто вставте Arduino Nano v3.0 в монтажні гнізда і починайте роботу. Плата розширення підтримує зовнішнє живлення 7-12 В постійного струму, для підключення використовується стандартне гніздо (до нього підійде конектор із зовнішнім діаметром 5.5 мм і внутрішнім 2.1 мм). Крім того, присутній стабілізатор на 3.3 В і роз'єм для живлення пристроїв з такою напругою. Також на платі окремо виведена кнопка "Reset".

Характеристики:

назва: Плата розширення Nano Shield для Arduino Nano v3.0;
3-х піновий входу/виходу;
живлення: DC 7-12 В;
розмір: 58х54х13 мм;
вага: 20 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.