Термінальный адаптер для модуля Arduino Nano V3.0

Снято с продажи
Термінальний адаптер модель BT14-06 для підключення до контролера типорозміру Arduino Nano різних периферійних пристроїв за допомогою провідників.

Термінальний адаптер для модуля Arduino Nano V3.0 використовується для підключення до контролера типорозміру Arduino Nano (повна сумісність з контролером версії 3.0) різних периферійних пристроїв (зовнішніх датчиків, виконавчих механізмів, перетворювачів, модулів, драйверів) за допомогою провідників. Це реалізується шляхом: збільшення робочого простору, можливості використання клем-затискачів для закріплення провідників, можливості використовувати провідники більшого перетину.
Для використання термінального модуля Arduino Nano V3.0 потрібно, спочатку його зібрати. За замовчуванням модуль йде в розібраному вигляді. Спочатку потрібно змонтувати стійки для контролера і за допомогою пайки закріпити їх. Потім потрібно встановити клеми затискачі і за допомогою пайки закріпити їх. Після цього потрібно підключити до модуля контролер типорозміру Arduino Nano, так, щоб збіглася маркування контактів на контролері і на модулі. Потім потрібно до клем-затискачів адаптера підключити периферійні пристрої, подати живлення, запрограмувати контролер і починати роботу.
Адаптер повністю сумісний з контролером Arduino Nano V3.0, але можливо підключити і контролери старіших версій - це призведе до того, що аналогові входи A0 - A7 працюватимуть в зворотному порядку.
Входи/виходи термінального модуля Arduino Nano V3.0 повністю і симетрично повторюють відповідні входи / виходи контролера типорозміру Arduino Nano. Адаптер має 30 клем-затискачів з позначенням: TX, RX, RST, GND, D2 - D13, 3V3, AREF, A0 - A7, 5V, RST, GND, VIN, які, при зібраному макеті будуть виконувати відповідні функції.

Характеристики:

модель: BT14-06;
підключення до контролера типорозміру Arduino Nano різних периферійних пристроїв;
повна сумісність з контролером Arduino Nano V3.0;
можливість підключити контролери Arduino Nano старіших версій;
аналогові входи A0 - A7 працюватимуть в зворотному порядку при підключенні контролерів Arduino Nano версій старше 3.0;
адаптер має 30 клем-затискачів, які повністю і симетрично повторюють відповідні входи/виходи контролера типорозміру Arduino Nano;
розміри (Д х Ш х В): 53 х 36 х 11 мм;
вага: 20 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.