1 -канальний бездротове реле 12В 433МГц, пульт, Arduino

215.00грн.
Немає в наявності
12 - вольта 1 - канальний релейний модуль, яким можна керувати дистанційно за допомогою пульта дистанційного керування.

1-канальний бездротове реле 12 В, використовується для управління освітленням, двигуном, дверима або воротами, домашньою електронікою на відстані за допомогою компактного пульта дистанційного керування з однією кнопкою під кришкою і висувною телескопічною антеною. При натисканні кнопки на пульті загоряється червоний світлодіод. Реле відмінно підходить для мікроконтролерів, в тому числі Arduino.
Модуль виконаний в невеликому пластиковому корпусі чорного кольору, у вигляді коробочки складається з двох з'єднаних стулок c засувками, вони легко відкриваються без застосування інструментів. Зверху і знизу є отвори для проводів.
Перед початком підключення, для зручності, модуль можна вийняти з корпусу. Потім потрібно підключити до виводів модуля + 12V і GND живлення 12В постійного струму. Під час натискання кнопки на пульті на платі спалахує червоний світлодіод LED і реле спрацьовує. Також на платі встановлена ​​кнопка для приєднання нових брелоків або обнулення наявних. Приєднання пультів відбувається покнопково, тобто кожна кнопка окремо. Для приєднання пульта потрібно натиснути на кнопку на платі реле, після чого загориться червоний світлодіод LED. Потім потрібно натиснути кнопку на пульті, після чого світлодіод LED блимне і через кілька секунд згасне - це означає, що кнопка приєднатися.
За замовчуванням реле працює в режимі фіксації, тобто натиснули кнопку - реле включилося, натиснули вдруге - вимкнулося.
Також реле можна налаштувати в режим комутації та утримання. Для цього потрібно замкнути відповідні клеми на платі модуля. Позначення як з'єднувати контакти зображено на платі модуля.
Для підключення комутованих приладів до реле на платі встановлено три клеми з гвинтовими зажимами, позначені: NC, COM, NO. При вимкненому живленні в реле замкнуті контакти NC - COM. Коли реле включено замкнуті контакти COM - NO.
Для отримання сигналів від пульта дистанційного керування використовується радіо модуль, який працює на частоті 433 МГц.

Примітка: поставляється реле може відрізнятись від представленого в залежності від партії. Обладнання, що поставляється реле буде по характеристикам не гірше, а може і краще представленого. Відмінності можуть бути в налаштуванні реле на режими роботи та в кількості режимів роботи. Кількість режимів роботи буде не менше, ніж в представленому.

Характеристики:

напруга живлення: DC 12В;
робоча частота: 433 МГц;
максимальна комутована напруга: AC 250В, DC 30В;
максимальна потужність комутації: AC 2500Вт, DC 280Вт;
дальність роботи пульта: до 100 метрів на повністю відкритому просторі (в приміщенні результат буде значно меншим);
кількість каналів: 1;
кількість кнопок на пульті ДУ: 1;
розміри корпусу реле: 42 х 41 х 26 мм;
розмір плати реле: 35 х 31 мм;
розміри пульта: 63 х 39 х 14 мм;
довжина антени: 48 мм;
вага модуля реле: 30 г;
вага комплекту: 64 г

Комплектація:

  • 1-канальне бездротове реле 12В в пластиковому корпусі;
  • пульт ДУ.
Гарантія 1 місяць
Тип пристрою Реле
Управління Радіоканал
Кількість каналів 1
Напруга 12 В
Особливості 42 х 41 х 26 мм
Додаткові характеристики робоча частота : 433 МГц ;
максимальна комутована напруга : AC 250В , DC 30В ;
максимальна потужність комутації : AC 2500Вт , DC 280Вт ;
дальність роботи пульта : до 100 метрів на повністю відкритому просторі
Країна-виробник товару Китай
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.