1-канальний модуль реле 12V для Arduino PIC ARM

45.00грн.
В наявності
12 - вольта, 1 - канальний релейний модуль, який може управлятися контролерами Arduino або іншими мікроконтролерами.

1-канальний модуль реле 12V для Arduino PIC ARM AVR використовується для управління різними приладами з великим вхідним струмом. Для використання релейного модуля до нього, перш за все, потрібно підключити до контактів, позначених на корпусімодуля, VCC і GND напруга живлення 12В постійного струму. Після чого на корпусі модуля почне горіти червоний світлодіод (індикатор живлення). Потім до клем затискачів реле потрібно підключити комутований ланцюг. Позначення контактів реле, підписана на корпусі модуля китайськими кандзі. Якщо покласти модуль так щоб колодка живлення була справа, а колодка реле зліва, то позначення контактів реле зверху вниз буде: NO (нормально відкритий), COM (загальний), NC (нормально закритий). Потім до керуючого виводу релейного модуля, позначеного IN, потрібно підключити керуючий сигнал значенням 5В постійного струму від мікроконтролера, комп'ютера або іншого керуючого пристрою і приступати до роботи. Без впливу керуючого сигналу реле буде знаходиться в нормально закритому стані (замкнуті NC-COM). При подачі керуючого сигналу реле переходить нормально відкритий стан (замкнуті NO-COM) і починає горіти зелений світлодіод (індикатор роботи реле). Реле буде знаходиться в нормально відкритому стані до тих пір поки подається керуючий сигнал. Таким чином, за допомогою модуля можна виконувати завдання на замикання ланцюга при подачі керуючого сигналу, так і на розмикання ланцюга, а також обидва завдання. Логічна і силова частина модуля не мають оптичної розв'язки. Управління модулем здійснюється за допомогою мікроконтролера, комп'ютера або іншого мікропроцесорного керуючого пристрою. Релейний модуль має дві колодки контактів - для підключення керуючого пристрою (мікроконтролера, комп'ютера) і для підключення керованих приладів до реле:

  • для підключення релейного модуля до пристрою використовується 3-піновий роз'єм. Контакти GND і VCC для підключення +12, висновок IN для підключення керуючого сигналу;
  • для підключення керованих приладів до реле на платі присутній 3 клеми затиску. Позначення контактів NO, COM, NC.

Живлення релейного модуля здійснюється або від керуючого пристрою, або від зовнішніх джерел живлення (блоків живлення, батарей). Напруга живлення 12В.

Характеристики:

робочий струм реле: 15 - 20 мА;
керуюча напруга реле: 12В;
значення керуючого сигналу: 5В;
реле високого струму: Songle SRD-12VDC-SL-C AC250V 10A, AC125V 10A; DC30V 10A, DC28V 10A;
габарити модуля: 45 х 18 х 20 мм;
вага: 16 г.

Тип пристрою Реле
Управління Arduino
Кількість каналів 1
Напруга 12 В
Особливості 45 х 18 х 20 мм
Додаткові характеристики робочий струм реле : 15 - 20 мА ;
керуюча напруга реле : 12 В ;
стандартний інтерфейс, через який можна управляти релейним модулем за допомогою контролерів Arduino, 8051, AVR, PIC, DSP, ARM, ARM, MSP430, TTL logic або з комп'ютера ;
вага : 14 г
Гарантія 1 місяць
Країна-виробник товару Китай
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.