2-канальний модуль реле 5V для Arduino PIC ARM AVR

70.00грн.
В наявності
5 - вольтовий 2 - канальний релейний модуль, який може управлятися контролерами Arduino, 8051, AVR, PIC, DSP, ARM, ARM, MSP430, TTL logic або з комп'ютера.

2-канальний модуль реле 5V для Arduino PIC ARM AVR використовується для управління різними приладами з великим вхідним струмом.
Для використання релейного модуля до нього потрібно підключити керований пристрій. Потім потрібно підключити живлення 5В до висновків Vcc і Gnd модуля. Потім до керуючих висновків ln1 - ln2 релейного модуля потрібно підключити мікроконтролер, комп'ютер або інше керуючий пристрій і приступати до роботи. До кожного з 2 реле підключений червоний світлодіод, який буде світитися, коли реле включено.
Управління модулем здійснюється за допомогою мікроконтролера, комп'ютера або іншого мікропроцесорного керуючого пристрою. На платі релейного модуля є джемпер для перемикання між Gnd-Vcc і Vcc-JDVcc (5В Arduino і 5В джерела живлення).
Релейний модуль має два інтерфейси - для підключення керуючого пристрою (мікроконтролера, комп'ютера) і для підключення керованих приладів до реле:
для підключення релейного модуля до пристрою використовується 4-піновий інтерфейс. Контакти GND і VCC для підключення +5, висновки ln1 - ln2 для підключення керуючого сигналу;
для підключення керованих приладів до реле на платі присутній 6 контактів-затискачів (по 3 на кожне реле).
Живлення релейного модуля здійснюється або від керуючого пристрою, або від зовнішніх джерел живлення (блоків живлення, батарей). Якщо вам потрібна повна оптична ізоляція підключіть Vcc до виходу +5 Arduino, але не підключайтеся до Gnd. Приберіть джемпер Vcc to JDVcc. Підключіть окремі +5 до виводу JDVcc і Gnd з плати - це дасть живлення для транзисторів і обмотки реле.
Якщо ж вам достатньо ізоляції реле, то можна просто живити модуль від висновків Arduino + 5В і Gnd і залишити джемпер Vcc to JD-Vcc на своєму місці.

Характеристики:

робочий струм реле: 15 - 20 мА;
керуюча напруга реле 5 В;
реле високого струму SRD-05VDC-SL-C AC250V 10A, AC125V 10A, DC30V 10A, DC28V 10A;
індикація стану кожного реле;
стандартний інтерфейс, через який можна управляти релейним модулем за допомогою контролерів Arduino, 8051, AVR, PIC, DSP, ARM, ARM, MSP430, TTL logic або з комп'ютера;
габарити: 49,3 х 38,2 х 20,0 мм;
вага: 30 г.

Тип пристрою Реле
Управління Arduino
Кількість каналів 2
Колір Синій
Напруга 5 В
Особливості 49,3 х 38,2 х 20,0 мм
Додаткові характеристики напруга живлення : 5В постійного струму ;
робочий струм реле : 15 - 20 мА ;
стандартний інтерфейс, через який можна управляти релейним модулем за допомогою контролерів Arduino, 8051, AVR, PIC, DSP, ARM, ARM, MSP430, TTL logic або з комп'ютера ;
вага : 30 г
Гарантія 1 місяць
Країна-виробник товару Китай
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.