Адаптер на другий жорсткий диск 2.5 SATA-SATA, 9.5

Снято с продажи
Адаптер для установки в ноутбуці замість Slim DVD-диска 9,5 мм жорсткого диска SATA.

Пристосування дозволяє встановити в посадочне місце внутрішнього SATA-DVD-приводу ноутбука жорсткий диск SATA. Адаптер призначений для ноутбуків, що мають тонкий Slim DVD-привід товщиною 9,5 мм (НЕ 12,7 мм).
Сам адаптер за розмірами повторює розміри корпусу приводу. Тому, після заміни приводу на адаптер з попередньо встановленим в нього жорстким диском, не зміниться зовнішній вигляд ноутбука.
У комплекті є стандартної форми передня панель приводу, яку можна використовувати якщо у ноутбука така ж за формою панель. Якщо ж панель іншого формату, її можна переставити на адаптер. Для цього в лицьовій частині адаптера є посадкові місця для засувок панелі.
Так само в комплект поставки включена викрутка. Вона знадобиться для відкручування гвинта при демонтажі приводу з корпусу ноутбука, а так само закручування фіксують гвинтів жорсткого диска.
Установка адаптера виробляється тільки на вимкненому ноутбуці.
У транспортному стані адаптер знаходиться в упаковці.

Характеристики:

інтерфейс DVD-приводу: SATA;
інтерфейс жорсткого диска: SATA;
форм фактор жорсткого диска: 2,5 "(для ноутбука);
підключення: Plug and Play (не потрібні драйвера);
розмір адаптера (ширина х глибина х висота): 127 х 126 х 9.5 мм;
розміри упаковки: 146 х 130 х 15 мм;
вага адаптера: 60 ​​г;
вага комплекту поставки: 86 г

Комплект поставки:

  • адаптер на другий жорсткий диск 2.5 SATA;
  • викрутка;
  • передня панель;
  • упаковка.

 

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
25.09.2014
Данный адаптер я купил для своего ноутбука Samsung SF-510. Он к нему подошел и установился без проблем. Винчестер в нем сидит очень плотно и поэтому не болтается и не вибрирует. Отвертка которая идет в комплекте позволяет даже разобрать весь ноутбук. Так что адаптер очень хорош за такую цену. Также хочу выразить благодарность за быструю доставку товара.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.