Декоративна молдинг стрічка під хром для авто, 4м

Снято с продажи
Декоративна стрічка під хром довжиною 4 м для прикраси елементів автомобіля.

Молдинг - декоративна деталь у вигляді накладної опуклої планки. Використовується для декорування різних поверхонь, в тому числі і автомобіля. Дана стрічка застосовується для декоративної обробки крайок металевих, пластикових або гумових елементів декору і накладок, а також для захисту країв частин кузова від механічних пошкоджень. Молдинг надає більш виразний, завершений і акуратний вигляд.
Декоративна стрічка має в поперечному перерізі форму подовженої краплі. Вузька частина "краплі", якої стрічка одягається на край елемента, має поздовжній розріз. Внутрішня сторона стрічки має еластичну клейку поверхню. Але, краще цю клейку поверхню використовувати тільки при примірці. А далі, якщо зовнішній вигляд сподобається, все-таки використовувати клей і тоді вже остаточно встановити стрічку на прикрашаючий елемент.
Даний продукт призначений для прикраси ребер вентиляційних решіток. Але, при наявності бажання і фантазії, за допомогою стрічки можна окантувати будь-яку частину автомобіля.
Декоративна стрічка виконана під хром, вона добре тримає форму поперечного перерізу і водночас гнучка і легко ріжеться на необхідні шматки. Загальна довжина стрічки становить 4 метри.

Характеристики:

довжина стрічки: 4 м;
ширина стрічки: 7,5 мм;
товщина стрічки 4,5 мм;
товщина стінки молдингу: 1,0 мм;
вага: 104 г;
колір: хром.

Країна-виробник товару Китай
Вид Молдинг
Додаткові характеристики довжина стрічки : 4 м ;
ширина стрічки : 7,5 мм ;
товщина стрічки 4,5 мм ;
товщина стінки молдингу : 1,0 мм ;
вага : 104 г ;
колір : хром
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.