Подвійний ліхтар фара для велосипеда 2x CREE XM-L T6

Снято с продажи
Потужний ліхтар для велосипеда на двох світлодіодах фірми CREE моделі XM-L, має 4 режими роботи.

Стильний і потужний двох діодний ліхтар, який з легкістю освітить дорогу велосипедисту. Комплект ліхтаря складається з самого ліхтаря і двох монтажних кілець для фіксації фари на кермі.
Корпус ліхтаря виконаний з анодованого алюмінію чорного кольору. На лицьову панель виведені відбивачі двох яскравих світлодіодів, закритих міцним прозорим пластиком. Вони виставлені так, щоб світити в одну точку.
На задній панелі ліхтаря знаходиться кнопка включення і одночасно перемикання режимів роботи. Кнопка підсвічується зеленим кольором. Фара має чотири режими роботи: слабкий, середній, яскраве світло і режим стробоскопа (для активації необхідно затиснути кнопку).
Так само на задню панель виведений кабель для підключення до зовнішнього джерела живлення (акумуляторна батарея, акумулятор і т.п.). Зовнішнє джерело живлення не йде в комплекті поставки і його потрібно купувати окремо. Для підключення до джерела живлення кабель оснащений USB роз'ємом типу А ("тато"). Довжина кабелю становить 72 см.
На кермо ліхтар встановлюється через підставу з виїмкою під трубку керма. Підставу прикручено до корпусу ліхтаря. Виїмка підстави укладається на трубку керма і фіксується гумовим кріпленням, що охоплює трубку. У комплекті поставки є два монтажних кільця, які дозволяють закріпити ліхтар на кермі діаметром, приблизно, 16 і 26 мм.

Характеристики:

кількість світлодіодів в ліхтарі: 2;
фірма виробник світлодіода: Cree;
модель світлодіода: XM-L з біном T6;
потужність ліхтаря: до 6000 люменів;
робоча напруга: 5 В постійного струму;
габарити ліхтаря (д х ш х в): 57,5 ​​х 41 х 40,5 мм;
вага ліхтаря: 104 г;
вага комплекту: 111 г

Комплект поставки:

  • ліхтар 2x CREE XM-L T6;
  • 2х монтажне кільце.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.