Електронний дзвінок для велосипеда, гудок, 110 дБ

Снято с продажи
Електронний дзвінок Acacia для велосипеда, що видає гудки гучністю 110 децибел.

Електронний дзвінок Acacia використовується як велосипедний гудок. Прилад складається власне з самого дзвінка, кнопки включення і кріплення для установки на кермо велосипеда. Дзвінок надається пазом на салазки кріплення і засувається до потрапляння фіксатора в стопорний отвір. При демонтажі потрібно натиснути на важіль для відтягування фіксатора з отвору, потім зрушити корпус з санчат.
Кріпильний елемент кріпиться на кермо за допомогою еластичного пластикового хомута. Хомут дозволяє закріпити дзвінок на кермі діаметром від 12,5 до 31 мм. У нижній частині кріплення є гайка. З її допомогою установка і фіксація дзвінка більш зручна і надійна.
Електронний дзвінок має виносну кнопку, після натискання на яку видається звуковий сигнал. Дзвінок видає 4 види гудків і одну мелодію (грає близько 10 секунд). Перемикання між звуковими сигналами проводиться натиснень на червону кнопку на верхній частині дзвінка. Виносна кнопка кріпиться на кермі велосипеда за допомогою гумового хомута. Довжина проводу між дзвінком і кнопкою становить приблизно 24 см.
Живлення дзвінка здійснюється від 2-х батарейок типу AAA (в комплекті не йдуть). Для установки батарейок потрібно відкрутити гвинт і зняти кришку в нижній частині приладу.
У комплекті поставки йде викрутка. З її допомогою зручно відкрутити і закрутити гвинт, який фіксує кришку.

Характеристики:

модель: Acacia:
живлення дзвінка: 2 батарейки типу AAA (в комплекті не йдуть);
габарити дзвінка (д х ш х в): 93 х 45 х 38 мм;
вага дзвінка: 50 г;
вага комплекту поставки: 73 г;
матеріал: пластик;
колір: чорний.

Комплект поставки:

  • електронний дзвінок Acacia;
  • кріпильний елемент;
  • викрутка.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.