Електронний дзвінок для велосипеда велодзвінок гудок

Снято с продажи
Велосипедний дзвінок працює від 2-х батарей типу ААА і попереджає тональною сиреною.

Гучний електронний дзвінок для велосипеда. Наводиться в дію натисканням на кнопку в торці корпусу. При натисканні на кнопку видається звук, аналогічний звуку автомобільної сигналізації. Якщо батарейка нормально заряджена, то сигнали дзвінка не почути практично неможливо.
Для кріплення корпусу сирени до трубок керма велосипеда використовується еластичний цілісний пластиковий хомут. Хомут може встановлюватися на трубки діаметром від 20 до 25 мм. Для установки на кермову трубку діаметром 25 см необхідно витягти з хомута вставку для кермових трубок від 20 мм. Гвинт стягування хомута є одночасно кріпильним до корпусу велодзвінка.
Велодзвінок встановлюється якомога ближче до зони хвату для зручності натискання на кнопку великим пальцем.
Живлення електронного велосипедного дзвінка здійснюється від 2-х 1.5 вольтів батарей типу ААА. Батареї не входять в комплект поставки. Для установки і заміни батарей необхідно відкрутити гвинт кришки батарейного відсіку і встановити батарейки дотримуючись полярності.
Оскільки корпус велодзвінку негерметичний, намагайтеся, щоб всередину не потрапляла рідина. При тривалому невикористання, наприклад взимку, виймайте батареї.

Характеристики:

виробник: YIN HAO, Китай;
модель: 56129 (F98B04);
живлення: 2 батареї ААА;
розміри корпусу сирени (д х ш х в): 52 х 52 х 43 мм;
діаметр хомута: від 20 до 25 мм;
розміри упаковки: 73 х 55 х 55 мм;
вага комплекту: 70 г;
колір корпусу: чорний.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.