Електронний дзвінок для велосипеда, виносна кнопка

Снято с продажи
Велосипедний дзвінок працює від батареї "Крони" і попереджає сигналом або тональної сиреною.

Гучний електронний дзвінок для велосипеда. Наводиться в дію натисканням на кнопку. При утриманні кнопки в натиснутому положенні сирена видає мінливий в часі (приблизно через 3-4 секунди) звук, аналогічний звуку автомобільної сигналізації. Якщо батарейка нормально заряджена, то сигнали дзвінка не почути практично неможливо.
Комплект складається з сирени, кнопки включення і набору кріпильних елементів.
Для кріплення корпусу сирени до трубок керма велосипеда використовується еластичний пластиковий хомут. Між внутрішньою поверхнею хомута і трубкою керма необхідно вставити спеціальні прокладки. Хомут може встановлюватися на трубки діаметром від 20 до 28 мм.
Корпус сирени надається пазом на салазки хомута і засувається до потрапляння фіксатора санчат в стопорний отвір. При демонтажі фіксатор відтягується з отвору і потім корпус сирени зсувається з салазки.
Кнопка дзвінка кріпитися шляхом загинання і обтиску трубки керма алюмінієвої смужкою. Хомут сирени і обтиснення смужка кнопки фіксуються в зручному для експлуатації місці на кермі за допомогою гвинтів і гайок. Довжина проводу між сиреною і кнопкою включення становить приблизно 20 см.
Живлення електронного велосипедного дзвінка здійснюється від 9-ти вольтової батарейки типу "Крона". Батарейка не входить в комплект поставки і отримується окремо. При необхідності заміни потрібно відкрутити 2 гвинти на торці корпусу сирени і витягнути батарейку.

Характеристики:

модель: JV-142;
живлення: 9 В батарея "Крона" (в комплект поставки не входить);
розміри корпусу сирени (довжина х діаметр): 87 х 56 мм;
довжина проводу від кнопки до дзвінка: 20 см;
розміри упаковки: 90 х 60 х 60 мм;
вага комплекту: 121 г;
колір корпусу: чорний.

Комплект поставки:

  • дзвінок електронний;
  • кнопка дзвінка;
  • кріпильний хомут;
  • підкладки для хомута - 2 шт .;
  • гвинт з гайкою - 2 пари;
  • картонна упаковка.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.