Більярдна рукавичка трипала, нейлон

Снято с продажи
Трипала рукавичка для поліпшення ковзання кия по руці.

Трипалі рукавички для більярду є аксесуаром, міцно увійшов в ужиток кращих більярдистів світу. Подібна форма рукавичок при грі в більярд дуже важлива, вона захищає робочі пальці під час гри, при цьому решта пальців залишаються відкритими.
Трипала більярдна рукавичка гарантує гравцеві ідеальне ковзання кия по руці, для того, щоб удари були більш чіткими і вивіреними, особливо там, де потрібен виключно сильного удару, наприклад, при розбої.
Використання трипалої рукавички дозволяє вирішувати одночасно кілька завдань:

  • дають можливість поліпшити ковзання кия, за рахунок чого проводяться плавні цілеспрямовані удари;
  • усувають потіння долонь рук, яке може спотворити напрямок і силу удару, так як шкірний піт збирається на поверхні кия і нашаровуючись забруднює його, що призводить до необхідності застосування різних миючих засобів;
  • дуже важливим є використання рукавичок в разі, якщо кий створений з покриттям зі склопластику, без рукавички кий може прослизати.

Трипалі рукавички використовують як професіонали, так і новачки, вони підходять як чоловікам, так і жінкам, можуть бути використані як правшею, так і лівшею.
Виконана рукавичка з еластичної, що розтягується, синтетичної тканини, що дозволяє їх одягати на руку практично будь-якого розміру.

Характеристики:

країна виробник: Китай;
вага рукавички: 7 г;
матеріал: нейлон;
колір чорний.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.