Програвач вінілу, оцифровка на USB флешку, вінілових платівок 33 45

2170.00грн.
В наявності
Програвач вінілових пластинок ezcap613 з можливістю запису на USB флешку або карту пам'яті microSD.

Програвач використовується для відтворення вінілових пластинок, записаних на швидкості 33 або 45 обертів на хвилину. Програвач має досить компактні розміри в порівнянні зі старими вініловими програвачами. Для знімання звуку з платівки використовується якісна п'єзоелектрична головка. Головка розташована на радіальному тонармі (важіль на програвачі грамплатівок, до якого кріпиться головка звукознімача з голкою). Майданчик, на яку укладається пластинка, починає крутитися відразу після підключення до програвача живлення і зупиняється якщо тонарм відвести в сторону і покласти на спеціальну стійку. У вимкненому стані програвача тонарм фіксується на спеціальній ніжці, яку потрібно прибрати при установці пластинки.
Вивести відтворений звук можна через вбудований динамік або на зовнішні колонки через 3,5 мм LINE OUT гніздо, яке розташоване на тильній частині програвача. Там же на тильній частині розташоване гніздо miniUSB для підключення живлення, USB гніздо, гніздо для карти пам'яті типорозміру microSD, перемикач швидкості 33 або 45 обертів на хвилину і кнопка вибору способу живлення.
Кнопка вибору способу живлення має два положення AA і DC. У положенні AA програвач буде живитися від чотирьох елементів живлення типорозміру AA (не входять в комплект поставки), в положенні DC програвач буде живитися від miniUSB.
Для включення програвача ezcap613 потрібно повернути поворотну ручку до характерного клацання, після чого повинен спалахнути зелений світлодіод індикації живлення. Ця ж поворотна ручка використовується як регулятор гучності.
Перед записом звуку потрібно до USB гнізда підключити флешку/зовнішній жорсткий диск або в гніздо для карти пам'яті встановити карту пам'яті типорозміру microSD покоління SDHC. Файлова система може бути як FAT так і NTFS.
Для запису відтворюваного з платівки звуку потрібно під час відтворення натиснути на кнопку записи REC, після чого світлодіод блимає. Для закінчення запису потрібно ще раз натиснути на кнопку REC.
Все відтворювані звуки будуть записані в створену автоматично папку TAPEMP3 з файлами, що мають назву FV0001 - FV9999. Файли зберігаються в форматі MP3 з частотою 44100 зі швидкістю потоку 128 кбіт в с. Програвач вміє розділяти записані файли на окремі. Якщо у Вас на платівці 4 пісні, то по закінченню запису у Вас на носії будуть 4 різних файлу.
Програвач може відтворювати звукові файли, які записані на накопичувач. Для відтворення файлів з носія тонарм повинен стояти на відкидний ніжці. Файли повинні обов'язково бути в папці TAPEMP3. Це можуть бути будь-які звукові файли у форматі MP3. Файли починають відтворювати при натисканні кнопки PLAY. Файли які відтворюють в алфавітному порядку і переключаються автоматично.
Для управління звуковими файлами на носії використовуються кнопки управління - REC (запис/зупинка запису), PLAY (відтворення/пауза), PREV (попередній файл), NEXT (наступний файл).
Для редагування записаних файлів виробник рекомендує використовувати програму Audacity.
На нижній межі корпусу програвача є два потенціометра для підрегулювання швидкості обертання пластинок.

Характеристики:

модель: ezcap613;
підтримувана швидкість запису платівок: 33 об/хв або 45 об/хв;
аудіо виходи: LINE OUT 3,5 мм;
живлення програвача: 5 В від USB або 6 У від елементів живлення;
габарити програвача (д х ш х в): 290 х 120 х 77 мм;
вага програвача: 580 г;
вага комплекту поставки: 890 г

Комплектація:

  • програвач ezcap613;
  • кабель miniUSB-USB довжиною 50 см;
  • інструкція англійською мовою;
  • упаковка.

Скачати програму Audacity

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.