Звукознімач п'єзоелектричний для гітари п'езо

Снято с продажи
П'єзоелектричний звукознімач на липучці для акустичних гітар та інших струнних інструментів.

Звукознімач - це пристрій перетворює енергію коливання струн в електричний сигнал. П'єзоелектричний звукознімач - це п'єзокристал з обкладинками з провідника, тому його властивості повністю заздалегідь визначені фізичними властивостями цього кристала.
П'єзоелектричні звукознімачі мають істотні переваги в порівнянні з електромагнітними - вони мають значно більш високу чутливість, прості за конструкцією і не бояться електромагнітних наведень. Найбільш високі якісні показники мають п’єзокерамічні звукознімачі. Також для даного виду звукознімача неважливо з якого матеріалу виготовлені струни.
Даний звукознімач кріпиться до зовнішнього корпусу гітари за допомогою 2-х стороннього скотчу. Для підключення до підсилювальної системи пристрій має роз'єм 1/4 "TR" джек "(Jack 6,35 мм, "четвертьдюймовий джек "). Роз'єм також кріпитися до корпусу гітари за допомогою 2-х стороннього скотчу. Для кріплення кабелю в комплекті йде прищіпка.

Характеристики:

модель: Р-007;
вага комплекту: 50 г;
довжина кабелю: 28.5 см;
діаметр корпусу датчика звукознімача: 31 мм;
роз'єм для підключення підсилювача: 1/4 "TR" джек "(Jack 6,35 мм);
розміри упаковки: 182 х 127 х 15 мм.

Комплектація:

  • звукознімач Р-007;
  • прищіпка.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.