2x LED T10 W5W лампа в автомобіль, 8 SMD + 1 COB

85.00грн.
Немає в наявності
Комплект з 2-х автомобільних світлодіодних безцокольних ламп Т10 W5W для габаритних вогнів автомобіля.

Світлодіодні лампи для автомобіля прийшли на зміну традиційним і сьогодні мають попит. Звичайні лампочки мають обмежений ресурс експлуатації, а у сучасних світлодіодних він в кілька разів довше. При своїх компактних розмірах і малому енергоспоживанню вони мають дуже яскраве світіння, що є їх додатковою перевагою. Потрібно відзначити ще те, що вони стійкі до постійного включення і виключення, вібрації і низької температури.
Безцокольні світлодіодні лампи Т10 W5W в основному використовують як габаритні вогні автомобіля. Їх також можна використовувати як салонні лампи, освітлення панелі приладів, підсвічування бардачка, бічних повертачів, додаткових стоп-сигналів, для підсвічування номера та інше.
Дані лампи мають по 8 SMD серії 5050 світлодіодів по колу в два ряди і одного світлодіода, виконаного за технологією СОВ, який встановлений в центрі лампи. На кінці світлодіодної лампи встановлена ​​фокусна лінза.

Характеристики:

кількість ламп в комплекті: 2 шт.;
тип лампи: W5W T10;
кількість світлодіодів в лампі: 9;
світловий потік одного SMD 5050: 10-12 лм;
робоча напруга: 12 В;
колір світіння: білий;
габарити (довжина х діаметр): 45 х 12 мм;
колір лампи: чорний;
вага: 4 г;
вага комплекту: 8 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.