Денні ходові вогні, 2x9 Вт, DRL LED потужні

135.00грн.
Немає в наявності
Комплект з 2-х яскравих світлодіодних ламп потужністю 9 Вт в якості денних ходових вогнів для автомобіля.

Денні ходові вогні - зовнішні світлові прилади, призначені для поліпшення видимості рухомого транспортного засобу спереду в світлий час доби.
Не слід плутати денні ходові вогні з габаритними вогнями, які мають набагато меншу яскравість і призначені для позначення габаритів автомобіля в темний час доби і в умовах недостатньої видимості.
Дані світлодіодні вогні ще називають «Орлине око». Корпус ходових вогнів виконаний з алюмінію, пофарбованого в чорний колір. Ліхтар виконаний у вигляді болта з різьбленням 10 мм, на капелюшок якого виведений світлодіод, виконаний за технологією СОВ. Світлодіод знаходяться під лінзою, яка підсилює ефект яскравості.
Для установки ліхтаря потрібно отвір діаметром 10 мм і довжиною до 15 мм. Для фіксації в отворі присутній притискна гайка.
Для підключення живлення використовується двожильний кабель довжиною 67 см. Необхідне живлення для роботи ходових вогнів 12 В. Рекомендується установка за участю автоелектрика.
Комплект складається з 2-х ходових вогнів.

Характеристики:

кількість ходових вогнів в комплекті: 2 шт.;
розмір одного ходового вогню (довжина х діаметр): 33 х 22 мм;
діаметр різьби: 10 мм;
довжина різьби: 20 мм;
довжина кабелю: 67 см;
робоча напруга: 12 В;
потужність світлодіодів: кожен по 6 Вт;
колір світла: білий;
колір корпусу: чорний;
вага комплекту: 40 г

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.