Безпровідний дверний дзвінок музичний 32 мелодії

Снято с продажи
Безпровідний дверний музичний дзвінок з 32 мелодіями на вибір.

Бездротовий дверний дзвінок - це сучасний музичний дзвінок, перевагою якого є простота монтажу без прокладання кабелю.
Комплект даного бездротового дверного дзвінка складається з кнопки виклику і блоку динаміка. Комплект виготовлено з якісного ABS пластику. Зв'язок між кнопкою виклику і блоком динаміка досягається за допомогою передачі сигналу по радіоканалу. Цифрова система кодування дозволяє уникнути взаємних впливів інших радіо пристроїв. Максимальна дальність прийому сигналу за заявою виробника до 100 м, але це за умови відкритого простору.
Також одним з достоїнств даного пристрою є відсутність високої напруги.
Кнопка виклику живиться від батарейки 23A 12V, яка йде в комплекті. Блок динаміка живиться від двох АА батарейок (не йдуть у комплекті постачання).
У кнопку виклику потрібно самостійно встановити батарейку 23A 12V. Для відкриття задньої стінки корпусу кнопки необхідно акуратно відсунути в сторони бічні стінки та витягти задню стінку. Для зручності здійснення цієї процедури є спеціальні поглиблення під плоску викрутку. Батарейку потрібно встановлювати, дотримуючись полярності, яка схематично вказана під місцем установки батарейки.
На корпусі блоку динаміка присутня кнопка для вибору мелодії дзвінка. Вибір мелодії відбувається за допомогою натискання на кнопку.
Зі зворотного боку кнопки виклику знаходиться клеїна поверхня для зручного кріплення. Також на задній стінці кнопки є отвір під шуруп.
Блок динаміка кріпиться на вертикальній поверхні. Для цього на задній частині блоку передбачено навісне вушко під шуруп.
Примітка: при низькому заряді батарейок дзвінок може програвати менше заявленої кількості мелодій. У цьому випадку потрібно замінити батарейки.

Характеристики:

кількість мелодій: 32;
живлення приймача: 2 АА батарейки (в комплект поставки не входять);
живлення кнопки: 23A 12V батарейка;
габарити приймача (д х ш х в): 99 х 65 х 29 мм;
габарити кнопки: 81 х 45 х 15 мм;
вага приймача: 67 г;
вага кнопки: 28 г;
вага комплекту в упаковці: 131 г;
колір: білий з синім.

Комплектація:

блок динаміка;
кнопка виклику;
23A 12V батарейка.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.