Дублікатор, копіювальник RFID РЧІД карт EM4100 T5577

325.00грн.
Немає в наявності
Безконтактний, автономний дублікатор, копіювальник інформації карток або міток радіочастотної ідентифікації (RFID), модель ZX - 6610.

Дублікатор використовується для копіювання інформації з карток або міток радіочастотної ідентифікації (RFID) типу EM4100 T5577 (і інших сумісних) з частотою 125 КГц на такі ж картки перезаписуваного типу.
Для використання дублікатора потрібно встановити в бокс для батарейок 2 елементи живлення типу AAA (в комплект поставки не входять) відповідно до полярності. Потім потрібно перевести перемикач в положення включення. Після цього повинен прозвучати одиничний звуковий сигнал і спалахнути зелений світлодіод Power (середній).
Далі потрібно піднести RFID картку із записаною інформацією (з якої ми копіюємо інформацію) своєї областю читання/запису до активної області (область читання/запису) дублікатора. Ця область вказана стрілкою на корпусі приладу. Далі потрібно натиснути ліву кнопку Read, після чого має прозвучати два звукові сигнали і на деякий час загориться зелений світлодіод Read (зліва) - це означає, що інформація скопійована.
Потім потрібно піднести перезаписувану RFID картку без інформації (на яку ми копіюємо інформацію) своєї областю читання/запису до активної області (область читання/запису) дублікатора. Потім потрібно натиснути правою кнопкою Write, після чого має прозвучати три звукові сигнали і на деякий час загориться зелений світлодіод Write (праворуч) - це означає, що інформація записана.
Відсутність названої вище індикації означає, що читання або запис інформації не вдалася. Якщо з яких-небудь причин вищеперелічена світлова та звукова індикація не спрацювала, спробуйте повторити процедуру читання або запису.

Характеристики:

модель: ZX-6610;
дублікатор безконтактний і автономний;
сумісні RFID картки: EM4100, T5577 і ін. з частотою 125 КГц;
світлодіодна і звукова індикація;
живлення: два елементи живлення типу AAA (в комплект поставки не входять);
розміри з урахуванням виступів (Д х Ш х В): 110 х 70 х 30;
вага комплекту: 77 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.


!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.