GSM контролер управління замком, шлагбаумом, RTU5024

Снято с продажи
Контролер RTU 5024 можна використовувати при управлінні шлагбаумом, відкритті та закритті воріт, вхідних дверей та електромеханічних замків.

GSM контролер простий у використанні пристрій, що дозволяє відкривати та закривати замки, шлагбауми, ворота за допомогою дзвінка на SIM-карту, встановлену в ньому. Контролер RTU 5024 автоматично скидає виклик і входить в робочий режим. При цьому абсолютно все рівно, на якій відстані ви перебуваєте - адже у випадку з GSM пристроями, контролювати їх роботу можна з будь-якої точки світу. Програмування проводиться за допомогою SMS повідомлень. Також можливе управління контролером за допомогою Android програми для смартфонів - GSM Gate Opener RTU5024. GSM модуль працює на стандартних частотах 850/900/1800/1900 мГц.
Пристрій виконаний в повністю металевому корпусі чорного кольору. На корпусі з обох сторін є вуха з отворами для кріплення до стіни. На передній панелі у верхній частині розміщено два світлодіоди:
1) з позначенням рівня мережі (блимає кожні 0.8 секунд - при підключенні до GSM мережі; блимає кожні 2 секунди - підключення встановлено, контролер працює в штатному режимі; світлодіод вимкнений - не вдалося приєднатися до GSM мережі);
2) "Relay" (світлодіод горить в разі, коли реле замкнуте; світлодіод вимкнений, коли реле розімкнуте).
На задній стороні корпусу під кришкою, закріпленою гвинтом, є гніздо для установки SIM-карти, а трохи нижче кнопка "Reset". Для установки SIM-карти необхідно посунути кришку кріплення вліво і підняти вгору, після встановлення карти на місце кришка закривається у зворотному порядку.
На верхньому торці встановлено вихід з різьбленням для установки антени. Антена не має додаткових шарнірів, тому її можна обертати тільки навколо осі кріплення.
На нижньому торці корпусу розміщені два роз'єми для підключення: триклемний і двоклемний гвинтові затискачі. Лівий двоклемний призначений для підключення живлення контролера, правий триклемний для підключення комутованого пристрою (підключати потрібно до клем з позначеннями: "NO" і "СOM").
Для початку роботи підключіть комутаційний пристрій і живлення до контролера, встановіть SIM-карту і натисніть кнопку "RESET". Далі необхідно за допомогою SMS відповідно до інструкції провести настройку контролера.
RTU 5024 підтримує підключення до 200 абонентських номерів, таким чином його можна використовувати навіть в багатоквартирних будинках. Дзвінки від не авторизованих номерів просто відхиляються без залучення реле.
Контролер RTU 5024 НЕ підтримує SIM карти нового 4G покоління, він може працювати тільки з SIM Картата старого зразка 2G / 3G.

Характеристики:

частота GSM: 850/900/1800/1900 мГц;
живлення: DC 9-24 В, 2 A;
інтерфейс антени: SMA;
кількість слотів для SIM-карти: 1;
кількість абонентів, що підключаються: до 200 номерів;
розміри: 107х102х27 мм;
довжина антени: 115 мм;
вага: 198 г;
вага комплекту: 230 г.

Комплектація:

  • GSM контролер управління замком, шлагбаумом;
  •  антена;
  • 3-х контактний клемник;
  • 2-х контактний клемник;
  •  інструкція англійською.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.