Електромеханічний соленоїдний замок електрозамок засувка МІНІ 12В

130.00грн.
В наявності
Накладний соленоїдний електрозамок з засувкою, з напругою живлення 12 В.

Електрозамок може встановлюватися на міжкімнатні двері, дверки шафи, тумбочки і т.п. Монтаж може відбуватися на металеві, дерев'яні, металопластикові та інші поверхні.
Замок складається з розбірного металевого корпусу, металевого ригеля і соленоїда (електромеханічного виконавчого механізму).
У вихідному положенні замок заблокований. Для відкриття засувки потрібно подати живлення на соленоїд. Після цього соленоїд стане магнітом і в навколишньому просторі з'явиться магнітне поле. При проходженні електричного струму металевий ригель притягнеться до кінців котушки. Робоча напруга електрозамка 12 В постійного струму. Для підключення живлення до замка служать два провідники довжиною 21 см. Полярність при підключенні джерела живлення не має значення.
Для монтажу замка на корпусі передбачені лапи з чотирма отворами 5х3 мм під болти або саморізи.

Характеристики:

тип замка: соленоїдний;
напруга живлення: 12 В постійного струму;
довжина провідників: 21 см;
габарити електрозамку (д х ш х в): 28 х 27 х 17 мм;
вага: 37 г;
матеріал: метал.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.
27.12.2017
Купил сначала один, а затем и второй такой замок, - работает отлично, вырвать дверь вручную нереально (специально проверяли по требованию начальства, на надежность закрытия дверей).

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.