NFC мітка наклейка, 10шт, стікер NTAG213 ISO 14443A 144байт 13.56МГц

60.00грн.
В наявності
Комплект паперових самоклеючих NFC міток.

NFC (Near field communication - "комунікація ближнього поля") - це технологія бездротового зв'язку малого радіусу дії для обміну даними між пристроями.
У найближчому майбутньому NFC може замінити багато технологій, як-от QR-коди або Bluetooth.
Мітка NFC "пасивний" пристрій, це означає, що вона працює без живлення. Для активації, мітка повинна потрапити в зону дії магнітного поля "активного" пристрою (наприклад, смартфон з підтримкою технології NFC). Магнітне поле пристрою з'являється завдяки котушці з дротом. Сила магнітного поля регулюється кількістю витків на котушці або збільшенням сили струму, що подається на неї. Усе це вимагає багато енергії. У зв'язку з цим NFC працює в межах кількох сантиметрів (до 10 см). У NFC зв'язок підтримується на частоті 13,56 МГц із шириною смуги пропускання майже 2 МГц.
Так як NFC працює на маленьких відстанях, то це ускладнює несанкціоноване проникнення зловмисників на Ваш девайс через цю технологію.
Існують різні види міток, які відрізняються обсягом пам'яті. Цей стікер має чип NTAG213, який має об'єм пам'яті в 144 байти.
Для читання інформації зі стікера досить піднести пристрій, в якому присутня NFC технологія до мітки на потрібну відстань (до 10 см). Встановлення зв'язку і читання відбувається моментально.
Для запису необхідної інформації на NFC мітку потрібно встановити на смартфоні (або іншому пристрої, який Ви будете використовувати) відповідну програму.
Зараз їх є дуже багато, як платних, так і безкоштовних.
NFC мітки можна використовувати вдома, на роботі, за кермом та в інших ситуаціях. Ви можете записати на стікер комбінацію команд, які будуть, наприклад, вмикати будильник, переводити телефон у беззвучний режим і блокувати його. Така мітка буде доречною на тумбочці біля ліжка. Перед сном достатньо буде покласти телефон на стікер, розблокувавши його перед цим. І Вас не розбудять несподіваним дзвінком серед ночі, а будильник не дасть запізнитися на роботу.
На мітку можна записати будь-який набір команд (запуск додатків, увімкнення або вимкнення Wi-Fi тощо), аби він не перевищив обсяг пам'яті стікера.
Клейка основа дає змогу приклеїти мітку на будь-яку поверхню (окрім металу, оскільки на металевій поверхні мітка не працюватиме).

Характеристики:

чип: NTAG213;
кількість: 10 шт;
обсяг пам'яті: 144 байти;
робоча частота: 13,56 МГц;
габарити (діаметр х товщина): 25,6 х 0,25 мм;
вага: 10 г;
колір: білий.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.