Ультрафіолетова ручка з невидимим чорнилом

35.00грн.
Немає в наявності
Ручка з ультрафіолетовим ліхтариком, друкарська невидимим чорнилом.

Дуже часто треба щось записати на самому видному місці, але так, щоб інші це не побачили. Ручка з невидимим чорнилом виявиться як не можна до речі. За допомогою цієї ручки можна написати невидимий текст і тільки той, у кого є ультрафіолетовий ліхтарик, зможе його прочитати. Сама по собі ручка є фломастером (маркером) зі стрижнем, просоченим безбарвним чорнилом, що має в своєму складі компонент, який проявляється тільки при впливі ультрафіолету. Склад чорнила не є токсичним.
Ультрафіолетовий ліхтарик є одночасно ковпачком ручки, що захищає стрижень від висихання і чорнило від випаровування. Живленням ліхтарика є 3 мініатюрних батареї типу AG3. Для заміни батарей необхідно відкрутити верхню частину ковпачка і акуратно витягнути блок ліхтарика. У транспортному стані, щоб батареї не розряджалися, між батареями крізь отвір в ковпачку вставляється пластиковий ізолятор. Включається ліхтарик натисканням на кнопку, яка входить у корпуса ковпачка.
Корпус ручки і ковпачка виконаний з ABS пластику.
Один з плюсів даної ручки полягає в тому, що у Вас завжди з собою надійний засіб перевірки грошових купюр на наявність водяних знаків.

Характеристики:

країна виробник: Китай;
живлення ліхтарика: 3 AG3 батареї;
довжина ручки: 13 см;
вага: 9 г;
колір: чорний, жовтий, рожевий.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.