Таймер поливу, подачі води на 4 лінії з цифровим керуванням, Y10204

2595.00грн.
Немає в наявності
Пристрій для автоматичного управління поливом по двох лініях з можливістю розширення до 4-х ліній і підключенням датчика дощу.

Автоматичний електричний таймер моделі Aqualin Y10204 встановлюється в системи крапельного поливу, садових обприскувачів або розпилювачів. У даній комплектації таймер використовується для управління подачею води по двох незалежних магістралей при поливі в саду, на дачній ділянці, теплиці і т.д. Якщо поділу поливу на 2 лінії стає недостатнім, можна розширити цей поділ до 4-х незалежних ліній. Для цього потрібно буде придбати додаткові електромагнітні клапани і встановити їх на розгалужувач. Електромагнітні клапани підключаються кабелями до гнізд на задній стороні корпусу таймера.
Таймер може працювати тільки в системах напірного водопроводу, не підходить для самопливних систем. Таймер не призначений для промислового використання і не повинен використовуватися з хімікатами, вогненебезпечними або вибуховими рідинами і для питного водопостачання.
Для початку настройки і експлуатації таймера потрібно встановити 2 батарейки типорозміру АА в спеціальний контейнер. Для вилучення контейнера, розташованого на бічній стороні корпусу таймера, потрібно притиснути бічний виступ до центру кришки і витягнути контейнер вгору з корпусу. Батарейки потрібно встановлювати в відсік дотримуючись полярності, яка вказана на дні контейнера. Батарейки в комплект поставки не входять і купуються окремо. За інформацією від виробника, якісних батарейок повинно вистачати на сезон роботи таймера. При слабкому заряді батарей на дисплеї буде блимати відповідна піктограма.
Таймер поливу може працювати в розширеному автоматичному і ручному режимах.
Програмування таймера здійснюється поворотним диском і 5-ю кнопками управління.
Налаштування поточного часу і дня тижня:

  • Диск вибору налаштувань потрібно встановити в положення "SET CLOCK" і за допомогою кнопок "+", "-" і "MAN / OK" встановити поточний час і день тижня.

Налаштування часу початку поливу:

  • Диск вибору налаштувань потрібно встановити в положення "START TIME" і за допомогою кнопок "+", "-" і "MAN / OK" встановити час початку поливу для лінії A. Кнопками вправо і вліво переходимо до ліній B, C, D і налаштовуємо час початку поливу для них.

Налаштування тривалості поливу:

  • Диск вибору налаштувань потрібно встановити в положення "HOW LONG" і за допомогою кнопок "+", "-" і "MAN / OK" встановити тривалість поливу від 0 до 180 хвилин для лінії №1. Кнопками вправо і вліво переходимо до ліній 2, 3, 4 і налаштовуємо тривалість поливу для них.

Налаштування частоти поливу:

  • Диск вибору налаштувань потрібно встановити в положення "HOW OFTEN" і за допомогою кнопок "+", "-", вправо, вліво і "MAN / OK" встановити потрібні дні тижня або при виборі "INTERVAL" встановити інтервал від 1 до 15 днів.

Робота в ручному режимі:

  • Таймер може працювати в ручному режимі. Для переходу в ручний режим потрібно в положенні диска "RUN" натиснути кнопку "MAN/OK" і за допомогою кнопок "+", "-", вправо, вліво і "MAN/OK" встановити час поливу для ліній 1, 2, 3, 4 від 0 до 180 хвилин. Ручний полив почнеться через 5 секунд. Для виходу з ручного режиму поливу потрібно ще раз натиснути кнопку "MAN / OK" або переключити диск з положення "RUN" в положення "OFF".

Затримка поливу при спрацьовуванні датчика дощу:

  • Під час дощу відпадає необхідність поливу на якийсь час. Це час можна встановити. Для установки часу затримки поливу потрібно при положенні диска "RUN" натиснути на кнопку "+" і за допомогою кнопок "+", "-" і "MAN / OK" вибрати затримку 0, 24, 48 або 72 години. За замовчуванням час затримки становить 24 години.

Гніздо для підключення датчика дощу розміщено на зворотному боці корпусу таймера. Гніздо закрито герметичній гумовою пробкою. У цій моделі таймера підключення датчика дощу здійснюється не штекером, а гвинтовими зажимами двох контактів. У разі застосування датчика дощу Aqualin 21103 потрібна переробка штекера на 2 виведення проводів.
Використання датчика дощу ще більше вдосконалює систему автоматичного поливу, робить її більш економною і все менш потребує участі людини.
Увага! Колір корпусу таймера поливу може відрізнятися від представленого на фото (теж комбінований з 2-х кольорів, але основний колір може бути світліше і темніше).

Характеристики:

виробник: Aqualin, Китай;
модель: Y10204;
режими роботи: ручний, автоматичний;
кількість ліній: 2 (з можливістю розширення до 4-х);
функція датчика дощу: є;
тривалість поливу в автоматичному режимі: від 0 до 180 хвилин із кроком 1 хвилина;
тривалість поливу в ручному режимі: від 0 до 180 хвилин із кроком 1 хвилина;
частота поливів: вибір днів тижня, інтервал від 1 до 15 днів;
час затримки поливу при спрацьовуванні датчика дощу: 0, 24, 48, 72 години;
робоча температура: від + 5 ° С до + 60 ° С;
робочий тиск: 0.5-8 бар;
діаметр підключень: 3/4 '';
розміри дисплея: 53 x 33 мм;
живлення: 2 батарейки типорозміру АА (не йдуть в комплекті);
габарити таймера (ш x в x г): 15.0 x 8.2 x 6.0 см;
габарити розгалужувача (ш x в x г): 19.0 x 8.7 x 6.7 см;
габарити електромагнітного клапана (ш x в x г): 4.2 x 9.4 x 9.1 см;
габарити упаковки: (д x ш x в): 26 x 16.5 x 10.5 см;
вага комплекту поставки: 1070 г;
матеріал корпусу: ABS пластик.

Комплект поставки:

  • таймер поливу Aqualin Y10204;
  • розгалужувач на 4 лінії;
  • електромагнітний клапан - 2 шт.;
  • перехідник під швидкознімне з'єднання поливального шланга - 4 шт.;
  • перехідник з різьблення 1 '' на різьблення 3/4 '';
  • скоба для фіксації таймера на розгалужувачі;
  • інструкція англійською мовою.
Країна-виробник товару Китай
Тип Таймер
Призначення Таймер часу поливу
Додаткові характеристики режими роботи : ручний, автоматичний ;
кількість ліній : 2 (можна до 4 - х) ;
функція датчика дощу : є ;
тривалість поливу : від 0 до 180 хвилин ;
частота поливів : вибір днів тижня, інтервал від 1 до 15 днів ;
живлення : 2 батарейки АА
Комплектація таймер поливу Aqualin Y10204 ;
розгалужувач на 4 лінії ;
електромагнітний клапан - 2 шт.;
швидкознімне з'єднання поливального шланга - 4 шт.;
перехідник з різьблення 1'' на різьблення 3/4 '' ;
скоба для фіксації ;
інструкція англійською мовою
Діаметр 3/4''
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.