Перехідник для заправки туристичних газових балонів

Снято с продажи
Перехідник для заправки туристичних газових балонів з нарізним сполученням.

Перехідник використовується для заправки одноразових туристичних газових балонів з нарізним сполученням. Перехідник складається з частини, яка підключається до туристичного балона з різьбленням, частини, яка підключається до газового балона і прозорою трубки, що з'єднує їх.
Частина перехідника, що підключається до газового балона, виконана з латуні, має кільце ущільнювача і накидну гайку з внутрішнім різьбленням, яка накручується на балон.
Частина перехідника, що підключається до туристичного газового балона, виконана з латуні, має різьбове з'єднання типу epi-gas, ущільнювальне гумове кільце і кран-регулятор для плавної подачі газу в балон.
Для заправки необхідно накрутити перехідник на побутовий газовий балон, обов'язково переконавшись в тому, що кран-регулятор перехідника закритий. Після цього вкрутити туристичний балон в перехідник, встановити балон на ваги і відкрити кран-регулятор. Перевірити чи не пропускає прокладка перехідника газ. Ваги необхідні для того, щоб не перевищити вагу максимально допустимої кількості газу в туристичному балоні, інакше балон може вибухнути. Рекомендується заповнювати балони в повному обсязі, наповнюючи балон на 80%. Для того, щоб газ надходив рівномірно, необхідно побутовий газовий балон або покласти на бік, якщо використовується 50 літровий балон, або перевернути догори ногами в разі, якщо використовується балон до 25 літрів.
Даний перехідник дозволить зробити заправку туристичного балона з нарізним сполученням навіть в домашніх умовах.
Примітка: під час заправки балона потрібне дотримання всіх заходів безпеки при роботі з газом.

Характеристики:

тип з'єднання з туристичним балоном: різьбовий (epi-gas);
тип з'єднання з побутовим балоном: різьбовий;
довжина трубки: 58 ​​см;
вага перехідника: 122 г.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.