5м стрічка світлодіодна, 300x 5050 SMD LED, теплий білий

Снято с продажи
Світлодіодна стрічка довжиною 5 м теплого білого кольору світіння для прикраси інтер'єрів, тюнінгу авто і інших дизайнерських рішень.

Це бюджетний варіант світлодіодної стрічки, проте з успіхом підійде для декоративного оформлення інтер'єрів приміщень і тюнінгу автомобіля. Дасть можливість без істотних витрат спробувати свої художньо-дизайнерські здібності. Дозволить надалі прийняти світлодіодне освітлення за основу і вже цілеспрямовано виділити бюджет на більш дорогі варіанти.
Дана світлодіодна стрічка має 300 яскравих світлодіодів 5050 теплого білого кольору світіння в корпусі SMD, намотаних на пластикову котушку. Сама стрічка зроблена з полімерного матеріалу і має гнучкість, що дозволяє надавати їй будь-яку форму. Зі зворотного боку стрічки знаходиться клейка поверхня.
Для роботи стрічки потрібне живлення 12 В постійного струму. Для підключення живлення в стрічку надійно упаяні 2 провідники довжиною 8 см. Провідник в червоній ізоляції це напруга живлення, а провідник в чорній ізоляції - загальний.
На стрічці відзначені місця, в яких стрічку можна різати. Там же присутні місця для контактів живлення. Полярність контактів підписана з двох сторін від лінії розрізу. Перед монтажем рекомендується зняти з контактів захисний шар лаку. З'єднувати шматки стрічки можна спеціальними конекторами під 10 мм стрічку або шляхом пайки.
Залежно від партії поставки потужність стрічки може відрізнятися від зазначеної. Перед вибором блоку живлення потрібно дізнатися номінальну потужність стрічки. Це можна здійснити шляхом вимірювання споживаного навантаження або опору шматка стрічки який під'єднуєте.
При підборі блоку живлення потрібно врахувати, що запас його потужності повинен бути приблизно на 30% більше.
Світлодіодне освітлення характеризується низьким енергоспоживанням і надійністю роботи, стійке до струсів і вібрацій.
Котушка зі стрічкою розміщується в пакеті з замком Zip-Lock (гриппер).

Характеристики:

кількість світлодіодів: 300 (60 шт. на 1 метр);
тип світлодіодів: SMD 5050;
тип стрічки: монохромна;
колір світіння: теплий білий;
розмір світлодіода: 5 х 5 мм;
довжина стрічки: 5 м;
ширина стрічки: 10 мм;
клас захисту оболонки: IP20 (негерметична);
температура зберігання: від -40 до +80 ° C;
робоча температура: від -25 до +60 ° C;
габарити котушки (діаметр х висота): 130 х 12 мм;
довжина проводу для підключення: 8 см;
живлення: 12 В постійного струму;
споживана потужність: 6 - 8 Вт;
вага: 63 г;
кут огляду: 120 - 140 градусів.

Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.