Контролер з пультом дистанційного керування для RGB SMD 5050 LED стрічки

Снято с продажи
Контролер з пультом дистанційного керування для управління режимами роботи і кольорами світіння RGB світлодіодних стрічок зі світлодіодами типорозміру 5050 в корпусі SMD.

Контролер призначений для управління режимами роботи і кольорами світіння RGB світлодіодних стрічок зі світлодіодами типорозміру 5050 в корпусі SMD. Контролер виконаний в пластиковому корпусі.
Для роботи контролера потрібне живлення 12 В постійного струму. Для підключення живлення на торцевій частині корпусу обладнано роз'ємом 5,5 х 2,1 мм. Максимальне вихідне навантаження контролера 6 А.
Контролер має 4-піновий вихід "мама". Зазвичай у світлодіодних стрічок теж вихід "мама". Тому для підключення знадобиться конектор "тато" - "тато" або звичайні проводи.
Управління контролером здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування. Сигнал від пульта дистанційного керування до контролера передається через інфрачервоний датчик. Максимальна відстань передачі сигналу пультом близько 2 метрів при прям видимості. Пульт дистанційного керування має 24 кнопки.
Кнопки пульта дистанційного керування контролером:
Кнопки пульта дистанционного управления контроллером
Для початку роботи з контролером потрібно під'єднати живлення і натиснути на пульті кнопку "ON" (1). За допомогою пульта управління можна включити такі режими роботи як "FLASH" (5) - зміна кольору світла стрибками на середній швидкості; "STROBE" (6) - зміна кольору світла стрибками на низькій швидкості; "FADE" (7) - плавна зміна кольорів на середній швидкості; "SMOOTH" (8) - плавна зміна кольорів на низькій швидкості. Також за допомогою пульта можна збільшити або зменшити швидкість перемикання між кольорами  світіння стрічки. Для цього потрібно натиснути на кнопку з піктограмою яскравості і стрілкою вгору (4) або на кнопку з піктограмою яскравості і стрілкою вниз (3) відповідно.
За допомогою кнопок "R" (9), "G" (10), "B" (11) і "W" (12) можна перейти в режим статичного світіння червоного, зеленого, синього або білого кольорів відповідно. У режимі статичного світіння кнопки для збільшення або зменшення швидкості перемикання між квітами відповідають за збільшення (4) або зменшення (3) яскравості світіння стрічки. За допомогою пульта дистанційного керування в статичному режимі світіння можна встановити різні відтінки світіння червоного, зеленого або синього кольорів. В цілому пульт ДК дозволяє отримати 16 кольорів світіння в статичному режимі.
Отримання білого кольору стало можливим завдяки використанню триколірних RGB діодів складаються з 3 кристалів різного кольору. Під час одночасного світіння трьох кристалів відбувається змішування кольорів, в результаті такого змішування виходить білий колір світіння.
Для виключення контролера потрібно натиснути кнопку "OFF" (2).
Для пульта дистанційного керування потрібно встановити батарейку живлення CR2025 або CR2032. У комплекті поставки встановлена ​​батарейка CR2032.
За допомогою даного контролера можна управляти також RGB світлодіодними стрічками зі світлодіодами типорозміру 3528 в корпусі SMD.
Примітка: при роботі з такими стрічками буде відсутній білий колір в режимі статичного світіння. Відсутність білого кольору пояснюється різницею будови світлодіодів 3528 і 5050. Світлодіоди типорозміру 3528 мають в своїй конструкції тільки 1 кристал.
Схема підключення контролера:
Схема подключения контроллера

Характеристики:

живлення контролера: 12 В постійного струму;
роз'єм для підключення живлення: 5,5 х 2,1 мм;
максимальна вихідна навантаження: 6 А;
живлення пульта ДК: батарейка CR2032 (є в комплекті);
розміри контролера (д х ш х в): 50 х 35 х 22 мм;
довжина провідника для підключення стрічки: 8 см;
розміри пульта дистанційного керування (д х ш х т): 85 х 52 х 7 мм;
вага контролера: 20 г;
вага комплекту поставки: 37 г;
колір контролера: білий.

Комплект поставки:

  • контролер для RGB SMD 5050 LED стрічки;
  • пульт дистанційного керування;
  • батарейка CR2032 для живлення пульта дистанційного керування;
  • інструкція англійською мовою.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.