Машинка для полірування нігтів манікюру педикюру 6 в 1

290.00грн.
Немає в наявності
Машинка для полірування нігтів з 6-ма насадками.

Полірування нігтів - це досить важлива і корисна процедура. Для того, щоб поверхня нігтя виглядала здоровою і гладкою - раз на півроку потрібно робити шліфування нігтів. Також шліфування нігтів являє собою не тільки косметичну процедуру, вона ще є засобом профілактики від різних бактерій. Якщо ніготь слабкий і крихкий - перед шліфуванням потрібно проконсультуватися з фахівцем.
У комплект входить полірувальна машинка, шість насадок і зарядний пристрій. Полірувальна машинка має досить компактні розміри, вона зручно лягає в руку. На корпусі машинки знаходяться регулятор і кнопка. За допомогою регулятора можна включити машинку і управляти швидкістю обертання шпинделя від 3000 до 20000 обертів на хвилину. За допомогою кнопки, при її затиснутому вигляді, можна викрутити патрон для насадок. Машинка має низький рівень шуму і вібрації.
У комплект входить шість насадок циліндричної і конусоподібної форми різної конфігурації і шість додаткових шліфувальних головок з наждачного паперу різної зернистості. Для установки насадки в машинку потрібно її помістити в отвір патрона шпинделя і трошки з силою натиснути.
Насадки і шліфувальні головки розміщені в пластиковому пеналі з прозорою кришкою.
Працює машинка від мережі змінного струму через адаптер на 9 В постійного струму.
Машинка відмінно підходить для манікюру, педикюру і пілінгу. Її можна використовувати з натуральними і штучними нігтями. Підходить для роботи як в професійному салоні, так і в домашніх умовах.

Характеристики:

напруги живлення: 100-240V 50/60Hz (через адаптер на 9V);
швидкість обертання шпинделя: 3000 - 20000 об / хв;
кількість насадок: 6;
кількість шліфувальних головок: 6;
вага комплекту: 160 г;
розмір (довжина х діаметр): 160 х 28 мм;
довжина кабелю живлення: 0,9 м;
вага без насадки: 78 г;
колір корпусу: фуксії.

Комплектація:

  • шліфувальна машинка;
  • 6 насадок;
  • 6 шліфувальних головок;
  • мережевий адаптер живлення.
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.