Вбудований MP3 плеєр, Bluetooth, FM, підсилювач, USB, microSD для авто

170.00грн.
В наявності
Автомобільний FM модуль з можливістю відтворення аудіофайлів з microSD карт, USB накопичувачів, через AUX вхід або через технологію Bluetooth версії 3.0.

Модуль можна вбудувати в автомобільну або домашню аудіосистему. За допомогою даного модуля можна відтворювати аудіофайли форматів MP3, WAV, WMA зі змінних носіїв (USB накопичувачі, microSD карти), через технологію Bluetooth версії 3.0 або через AUX вхід. Також модуль може виступати в ролі FM приймача.
Для підключення модуля до підсилювача аудіосистеми використовуються провідники завдовжки 19,5 см з 3-піновим конектором для підключення до відповідного роз'єм на платі модуля (R_OUT, AGND, L_OUT).
Для роботи модулю потрібно живлення, яке підключається за допомогою провідників з 2-піновим конектором. Провідники мають ізоляцію червоного і чорного кольору. Робоча напруга 5-12 В постійного струму.
Управління модулем можна здійснювати за допомогою пульта дистанційного керування. Сигнал від пульта дистанційного керування до модуля передається через інфрачервоний датчик. Пульт дистанційного керування має 21 кнопку.
Розташування кнопок на пульті дистанційного керування.

Расположение кнопок на пульте дистанционного управления

Для включення або виключення модуля за допомогою пульта дистанційного керування потрібно натиснути на кнопку з піктограмою виключення (1). Режим роботи вибирається за допомогою натискання на кнопку "MODE" (4). Модуль підтримує такі режими:

  • USB - програвання файлів з USB накопичувачів);
  • SD - програвання файлів з SD/MMC карт);
  • Bluetooth - відтворення аудіофайлів через технологію Bluetooth);
  • FM - прослуховування FM (станцій).

За допомогою пульта дистанційного керування можна налаштувати режим відтворення. Налаштування відбувається натисканням кнопки зі стрілкою (6). Підтримуються наступні режими відтворення: програвати всі треки по черзі, відтворення поточного списку у випадковому порядку, повторне відтворення конкретного аудіофайлу.
Щоб повернутися до попереднього або наступного трек потрібно натиснути кнопки (8) і (9) відповідно. Також за допомогою цих кнопок можна переключатися між радіостанціями в режимі FM. Якщо ці кнопки затиснути, то буде відбуватися перемотування в межах треку.
Для зупинки програється аудіофайлу потрібно натиснути на кнопку "PLAY/PAUSE" (7). Після повторного натискання на цю кнопку продовжиться програвання треку з місця зупинки. Також зупинити відтворення файлу можна за допомогою кнопки "STOP" (3). В такому випадку відтворення треку почнеться спочатку.
Для того що б зменшити або збільшити звук відтворення потрібно натиснути на кнопки (10) і (11) відповідно. Також можна повністю відключити звук, натиснувши на кнопку з піктограмою перекресленого динаміка (2).
Модуль має сім вбудованих режимів еквалайзера: normal, bas, pop, jazz, cla, cut, rock. Перемикання між режимами еквалайзера відбувається натисканням на кнопку "EQ" (5).
Також на пульті ДК є блок з десяти кнопок (12) за допомогою яких можна вручну вводити номер треку або частоту FM станції.
Живлення пульта дистанційного керування здійснюється від батарейки типорозміру CR2025 (йде в комплекті поставки).
Управління модулем також можна здійснювати за допомогою кнопок на передній панелі пристрою:

  • "MODE" - вибір режиму роботи;
  • "VOL-" - натискання це кнопки дозволяє здійснити перехід на попередній трек або FM станцію. Щоб зменшити гучність потрібно затиснути і утримувати клавішу;
  • "VOL +" - натискання це кнопки дозволяє здійснити перехід на наступний трек або FM станцію. Для збільшення гучності потрібно затиснути і утримувати клавішу;
  • "PLAY/PAUSE" - пауза/відтворення треку.

Модуль оснащений 1,5 "РК-дисплеєм на якому відображається режим в якому зараз працює пристрій, номер треку який відтворюється або частота FM станції.
Модуль дозволяє відтворювати аудіофайли з накопичувачів з файлової системи FAT16 і FAT32. Після підключення "флешки" відтворення треків починається автоматично. Модуль має вбудовану пам'ять, що дозволяє запам'ятати останній програється трек після відключення живлення. Після включення модуля відтворення починається автоматично з місця зупинки.
Для програвання треків через технологію Bluetooth потрібно вибрати відповідний режим роботи модуля. Далі активувати технологію на смартфоні і підключиться до пристрою. Відтворення треків почнеться автоматично.
Для включення модуля в аудіосистему також є три клеми (L_IN, AGND, R_IN). Цей роз'єм служить для підключення вхідного сигналу від джерела звуку (плеєр, телефон і т.п.). При такому підключенні модуля до аудіосистеми відтворення файлів буде відбуватися в режимі "Line". Також на платі модуля є чотири клеми LED, + 3.3V, GND, AD_KEY.

Характеристики:

підтримувані формати : MP3 (32-320 kbps), WAV, WMA ;
діапазон настройки FM тюнера : 87-108 МГц ;
робоча напруга : 5-12 В постійного струму ;
габарити модуля ( д х ш х в ) : 107 х 39 х 25,5 мм ;
вага модуля : 21 г ;
вага комплекту поставки : 39 г ;
колір панелі модуля : чорний.

Комплект поставки:

  • автомобільний FM модуль ;
  • провідники для підключення живлення до модуля ;
  • провідники для підключення до підсилювача ;
  • пульт дистанційного керування;
  • батарейка типорозміру CR2025 ;
  •     2х заглушка на гвинти .
Країна-виробник товару Китай
Інтерфейси Bluetooth,
Лінійний вхід,
USB
Особливості Дисплей
Підтримувані формати MP3, WAV, WMA
Підтримка карт пам'яті microSD
Колір Чорний
Тип дисплея РК экран 1.5"
Діапазон частот 87 ~ 108 МГц
Режими відтворення всі треки по черзі, відтворення списку у випадковому порядку, повторне відтворення конкретного аудіофайлу
Відображення на екрані режим роботи пристрою, номер треку, частота FM станції
Живлення DC 5-12 В
Додаткові характеристики режими еквалайзера : normal, bas, pop, jazz, cla, cut, rock
габарити модуля (д х ш х в) : 107 х 39 х 25,5 мм ;
вага модуля : 21 г ;
вага комплекту поставки : 39 г
Комплектація автомобільний FM модуль ;
провідники для підключення живлення до модуля ;
провідники для підключення до підсилювача ;
пульт дистанційного управління;
батарейка типорозміру CR2025 ;
2х заглушка на гвинти
Гарантія 1 місяць
Задайте питання про даному товарі
Написати відгук
Будь ласка авторизуйтесь або створіть обліковий запис для того, щоб написати відгук.

Відгуків про цей товар ще не було.

!!! Можливі незначні відмінності товару від представленого на сайті, але це не впливає на його експлуатаційні показники та функціональність.